Disney Worlds «hemmelige» koder

Disney World-ansatte (Cast members) har et mystisk språk de bruker når de trenger å varsle andre om visse ting som kan skje i parkene.

TRON, en motorsykkelberg- og dalbane, som sikkert fra tid til annen medfører en Kode V

Kode V

Hva er det? Vel … det er Cast Member-slang for når noen kaster opp. Sjarmerende, ikke sant? Men dessverre skjer det mye oftere enn du skulle tro. Det er tross alt bedre for de ansatte å erklære en diskret «Kode V» til hverandre enn å rope ut problemet for alle gjestene i nærheten. Så hvordan takler Disney denne situasjonen? Vel, hvis en ansatt ser sølet, vil de sørge for å kontakte de rette personene. Men hvis en tilfeldig parkbesøker ser det først, er det viktig å finne et ansatt og rapportere det til dem slik at det kan ryddes opp så raskt som mulig. Vanligvis er neste steg å sperre av området mens renhold blir tilkalt. Renholdsansatte er opplært til å håndtere slikt, og de vil sørge for å få det ryddet opp raskt og trygt.

Reklame/shopping

Nakkevifte – USB-oppladbar med 3 justerbare hastigheter og raskere nedkjøling. Perfekt for varme parkdager

Oppgradert bladløs design for trygg bruk
Rask kjøling på bare 3 sekunder med 360° vifte
Tre hastighetsinnstillinger
Lang batterilevetid (4-16 timer)

Les mer og kjøp HER

Kode H

«H» står for «honning». Vet du hvem som liker honning? Ole Brumm, eller Winnie the Pooh! Ja, en Kode H betyr at noen har bæsjet. Dette kan bety at noen hadde en ulykke på en attraksjon, ikke kom seg til toalettet, eller kom seg inn i båsen, eller det kan til og med bety at noen kastet en skitten bleie inn i en attraksjon. (det skjer faktisk). Hvis en Kode H skjer, kommer renhold inn og gjør en spesiell rengjøringsrutine. Teknisk sett er avføring en biologisk fare, så de må få det ryddet opp umiddelbart. Noen Kode H-scenarier er et resultat av engstelige barn, gjester som lever med funksjonshemninger, eller bare folk som har uhell på attraksjoner. Hvis du hører en ansatt snakke om en Kode H, er det sannsynligvis best at du bare forlater området og gjør noe annet isteden. Dette gjør det mye enklere for alle involverte!

Kode A

Kode A er ikke mye bedre. Noen ganger kan du høre ansatte snakke om en «Kode A». Så hva i all verden er en Kode A? Jo, det betyr at menneskelige levninger er funnet i en attraksjon. A står for aske. Ja, Disney World-besøkende sprer av og til asken til sine kjære inn i sine eller deres favorittattraksjoner, som en måte å etterlate en del av dem på deres lykkeligste sted.

Star wars: Rise of the Resistance er en attraksjon med mye avansert teknologi og har ganske ofte en kode 101

Kode 101 og 102

Så er det Kode 101. Når du hører den koden, så vil du nå vite at det er det de ansatte bruker når en attraksjon må stenge midliertidig. Dette kan skje på grunn av et teknisk problem, vær (noe som ofte skjer med utendørsattraksjoner under dårlig vær), eller noen andre problemer med attraksjonen.

En Kode 102 er akkurat det motsatte av en Kode 101. En Kode 102 indikerer at en attraksjon har åpnet igjen! Så hvis du lytter til samtaler mellom ansatte og hører en Kode 102 for en bestemt attraksjon du har lyst til å kjøre, så kan det være en god idè å skynde seg til den attraksjonen. Da får du som oftest ganske mye kortere ventetid enn ellers.

Total Views: 53 ,