Billetter og reservasjoner

BILLETTER
Billetter til Walt Disney World bør bestilles på forhånd.
Hos Disney World hentes bestilte billetter, i form av et adgangskort, i billettluken når man ankommer. Har man allerede et adgangskort eller «Magic Band» fra tidligere besøk kobler man disse til de nye billettene før man drar og kan gå rett i parken.

MAGIC BAND
Magic Band er Disney Worlds elektroniske billett til parkene, men det inneholder også mye mer, bl.a. dine Lightning Lane-reservasjoner (tidligere FastPass). Det fungerer også som romnøkkel og betalingsmiddel for de som bor på et Disneyhotell. Magic Band er utformet som et armbånd med en elektronisk sender som er koblet sammen med din profil.

PARK PASS-RESERVASJON
Dersom man er innehaver av et åskort/annual pass eller billett som ikke er datobasert, må man ha en parkreservasjon til den parken man ønsker å besøke. Inntil nylig gjaldt dette alle besøkende, men Disney gjorde en endring på dette i begynnelsen av 2024. For de som fortsatt trenger en Park pass-reservasjon har imidlertid Disney innført noe de kaller «good to go days», hvor man ikke trenger en egen reservasjon for å besøke parken. Dette kan typisk være dager hvor en eller flere av parkene har færre besøkende.

Trenger du Park pass-reservasjon, fungerer det slik:

  1. Først må du altså ha en gyldig billett (kun ikke-datobaserte billetter) eller årskort. Sjekk tilgjengeligheten av Park Pass-reservasjoner for parkene du ønsker å besøke i «My Disney Experience»-appen.
  2. I appen går du til «Make or Modify Park Reservations» og velger ønsket park og dato for besøket ditt. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten kan variere avhengig av popularitet og kapasitet, så gjør dine reservasjoner så tidlig som mulig.
  3. På den reservete datoen kan du gå til parken du har reservert og presentere ditt MagicBand eller adgangskort for å få adgang.

    NB! Vær oppmerksom på at du må ha både en gyldig Park Pass-reservasjon og en parkbillett for å kunne komme inn, og at reservasjoner KUN er nødvendig for de med årskort/annual pass eller billetter som ikke er datobaserte..
Total Views: 59 ,