Attraksjoner EPCOT

Spaceship Earth: En ikonisk attraksjon som tar deg med på en reise gjennom tid og kommunikasjon. Utforsk historien og fremtiden til menneskets oppdagelser og oppfinnelser. Høydekrav: Ingen.

Mission: SPACE: Et simulert romeventyr der du kan velge mellom to opplevelsesnivåer – Orange Team (mer intens) og Green Team (mindre intens). Bli en astronaut og utforsk den spennende reisen til Mars. Høydekrav: Minimum 102 cm.

Soarin’ Around the World: En flysimulatorattraksjon som tar deg med på en spektakulær tur over noen av verdens mest kjente landemerker og naturskjønne steder. Opplev følelsen av å sveve og nyt den vakre utsikten. Høydekrav: Minimum 102 cm.

The Seas with Nemo & Friends: En morsom båttur som tar deg med på et undervannseventyr med Nemo og vennene hans. Oppdag fargerike korallrev, møt animerte karakterer og lær om havets mangfold. Høydekrav: Ingen.

Living with the Land: En båttur som tar deg med på en landbruksreise. Utforsk innovative teknikker for å dyrke mat og lær om bærekraftig jordbruk. Se også Disney’s Epcot Greenhouse hvor de dyrker mat til parken. Høydekrav: Ingen.

Journey into Imagination with Figment: Et underholdende eventyr med Figment, en figurdrevet lilla drage. Utforsk kraften i fantasien og oppdag hvordan våre sanser fungerer. Høydekrav: Ingen.

Gran Fiesta Tour Starring The Three Caballeros: En båttur gjennom Mexico der du blir med Donald Duck, Panchito Pistoles og José Carioca på et musikalsk eventyr. Utforsk fargerike scener og opplev latinamerikansk kultur. Høydekrav: Ingen.

Test Track: En spennende opplevelse der du designe din egen bil og tester den på en høyhastighetsbane. Utforsk kreftene bak akselerasjon, bremser, manøvrering og mer. Høydekrav: Minimum 102 cm.

Frozen Ever After: En båttur basert på Disney-filmen «Frozen» der du blir med Anna, Elsa, Olaf og andre karakterer på et vinterlig eventyr. Opplev magiske scener og fengende musikk. Høydekrav: Ingen.

Reflections of China: Et 360-graders film- og lydshow som tar deg med på en visuell reise gjennom Kinas rike historie, kultur og naturskjønne omgivelser. Høydekrav: Ingen.

Disney & Pixar Short Film Festival: Et underholdende 3D-show som viser en samling av populære kortfilmer fra Disney og Pixar. Opplev humor, eventyr og følelser på det store lerretet. Høydekrav: Ingen.

The American Adventure: Et sceneshow som feirer den amerikanske historien og ånden. Opplev animatroniske figurer, musikk og historiske øyeblikk som formet nasjonen. Høydekrav: Ingen.

O Canada!: Et 360-graders film- og lydshow som tar deg med på en visuell reise gjennom Canadas spektakulære landskap, kultur og historie. Høydekrav: Ingen.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind: En berg-og-dalbaneattraksjon basert på Marvels Guardians of the Galaxy. Bli med Star-Lord, Gamora og resten av teamet på et galaktisk eventyr. Opplev spennende aksjoner og kraftige akselerasjoner i en helt ny opplevelse. Høydekrav: 107 cm

Impressions de France: Et film- og lydshow som tar deg med på en visuell reise gjennom Frankrikes naturlige skjønnhet, kultur og arkitektur. Høydekrav: Ingen.

Remy’s Ratatouille Adventure: En ny attraksjon inspirert av Disney-Pixar-filmen «Ratatouille». Bli med Remy, en liten gourmetrotte, på et eventyr gjennom kjøkkenet til Gusteau’s restaurant. Opplev spennende scener og føl med på Remy’s eventyr i Paris. Høydekrav: Ingen.

Journey of Water, Inspired by Moana: Her kan du vandre langs en selvstyrt oppdagelsessti. Mens du følger denne stien, vil du leke og samhandle med vann på nye måter mens du lærer om den globale vannsyklusen – som tar vannet med på et fantastisk eventyr rundt planeten vår. Underveis oppdager du hvordan du kan bidra til å beskytte denne dyrebare naturressursen og gjøre en positiv innvirkning på verden. Høydekrav: Ingen

Total Views: 91 ,