Hva skal du ta med i parken

HVA SKAL DU HA MED DEG I PARKEN?
Hva man har med seg i parken vil avhenge en del av når man reiser og hvem man reiser sammen med. Pakk gjerne i en skulderbag eller en liten sekk, alt etter hvor mye du ønsker å ta med. Foreløpig kan man ha med seg sekken sin inn på alle attraksjoner på Disney World, med unntak av «Tron» (i motsetning til hos Universal hvor man må legge tingene sine i en oppbevaringsboks ved alle de store attraksjonene). Disney World tilbyr også oppbevaringsbokser i alle sine parker om man ikke ønsker å bære med seg alt rundt. Vær imidlertid oppmerksom på at det er store avstander, så det kan bli et godt stykke å gå tilbake til oppbevaringsboksen, som vanligvis ligger ved inngangen, for å hente noe.

REKLAME/SHOPPING – Listen inneholder lenker til kjøp på Amazon.com

Her følger en liste over ting som kan være lurt å ha med seg.

– Billetter/Magic Band eller billettbekreftelse hvis du skal hente ut billetter før du går i parken første gang.
– Regnklær. Kjøp for eksempel regnponchoer i Disney World eller engangsponchoer på for eksempel WalMart eller Publix (disse tar liten plass).
– Solbriller.
– Minivifte, kjølehåndkle eller sprayflaske med vifte. Kan være fint å ha på varme dager, som det er mange av i Florida.

– Solkrem. Absolutt påkrevet i Florida. Bruk høy faktor.
– Noe førstehjelpsutstyr, som plaster, gnagsårplaster, krem for solbrente nakker (Aloe vera eller lignende), smertestillende m.m.
– Våtservietter.
– Mobiltelefoncover med plass til kredittkort, så blir det en ting mindre å bære med seg.

– Nettbrett, spill eller annet for å få tiden til å gå for de minste, når det blir lang ventetid på for eksempel parader og show.
– Ekstern batterilader. Ta med en hjemmefra med god kapasitet eller kjøp i parken. De man kjøper i parken har mindre kapasitet men kan byttes gratis mot en ferdig oppladet på ulike steder i parken.
– Kredittkort og/eller penger. De aller fleste steder tar kort, men ta gjerne med noen kontanter ved siden av.
– Mobiltelefon med «My Disney Experience»-appen ferdig installert og konfigurert.
– Vannflaske. På grunn av varmen er det svært viktig å få i seg nok vann i løpet av en dag. Kjøp vann i parken eller ta med en flaske selv, som kan fylles med gratis isvann i mange restauranter. Et godt tips er å sette en flaske med vann i fryseren dagen før. Da har man kaldt vann lenge neste dag.
– Snacks. Kjeks, eller sunnere varianter, kan være kjekt å ha med om man har med barn og det er en stund til neste måltid, eller man har funnet en plass for å vente på en parade eller et show. Pakk gjerne i glidelåsposer.

– Glidelåsposer (ziplock bags). Kjekt å ha for å beskytte mobiltelefonen i vannattraksjoner, legge våte ting i, søppel eller lignende
– Ekstra jakke og evt. bukse, for kjølige morgener eller kvelder, om man besøker Florida om vinteren.
– Noe ekstra skift til små og store barn kan også være lurt.

Total Views: 106 ,