Leie hus

Sentralt plassert i Florida, med fire soverom, tre bad, en åpen stue- og kjøkkenløsning i lyse farger og et vestvendt uteområde med eget basseng. Et perfekt sted både for avslapning eller en mer aktiv ferie. Huset ligger i feriestedet Paradise Palms rett utenfor Orlando og bare 15 min fra Walt Disney World.

Huset leies ut med alle bekvemmeligheter. Fire store soverom med plass til inntil 10 gjester. Her er det både luksus og komfort. Hvert soverom er utstyr med egen TV og i stuen finner du en stor hjørnesofa sentrert rundt en 46-tommers flatskjerm. Stue, kjøkken og spisestue er i en åpen felles løsning. Kjøkkenet har granitt benkeplater og alle fasiliteter, akkurat som hjemme.

Uteområdet tilbyr solsenger og et lite privat basseng, med utsikt til plen og en liten kunstig innsjø. I tillegg har du tilgang til Paradise Palms fellesområde hvor du finner et stort basseng med vannfall, vannsklie, to boblebad og et eget barnebasseng. I bassengbaren serveres drikke, mat og snacks. På fellesområdet finner du også spillrom, treningsrom med sauna, kinosal, lekeplass, tennisbaner og en liten kiosk/butikk, samt resepsjon.

LES MER OG BESTILL DIN DRØMMEFERIE

Total Views: 66 ,