Førstehjelp

I alle parkene finnes det førstehjelpsstasjoner. Alle er fullt utstyrt og kan faktisk hjelpe deg med ganske mye.

  • I Magic Kingdom ligger førstehjelpen mellom The Crystal Palace og Casey’s Corner, når du går mot Adventureland.
  • I EPCOT finner du førstehjelp i Odyssey Center mellom Future World og World Showcase, nær Mexico Pavilion.
  • Over i Hollywood Studios er førstehjelpen i en bygning på Hollywood Boulevard, rett ved parkinngangen.
  • I Animal Kingdom, ligger førstehjelpsstasjonen på Discovery Island rett ved siden av Creature Comforts.

Disneys førstehjelpsstasjoner har så mye forskjellig at de praktisk talt er et mini-sykehus. Alle de grunnleggende nødvendighetene for vanlige plager er her, som smertestillende, hostestillende, bandasjer og plaster, forkjølelsesmedisin, fuktige kalde kluter, og sportsdrikker med elektrolytter. De har også spyposer du kan få med deg, hvis magen kjennes litt i ulage.

Hver stasjon er også bemannet av en sykepleier. Selv om du bare føler deg litt utmattet eller kanskje litt overopphetet, er dette et bra sted å få litt hvile og samle seg. De hjelper deg gjerne med drikke eller annet for at du igjen skal føle deg opplagt til å fortsette. Rullestoler er tilgjengelige for bruk hvis du plutselig skulle trenge en.

Faktisk kan du også spare penger ved å besøke en førstehjelpsstasjon i parkene! Enten det er hodepine, solbrenthet eller halsbrann, kan du svinge innom førstehjelpen for prøvestørrelser av alle slags vanlige medisiner, og det er GRATIS! Et hett tips for deg som ikke vil betale for overpriset solkrem eller smertestillende i en av butikkene inne i Disney World.

I tillegg har de senger, hvor besøkende kan ligge ned og hvile, og de har termometer for å sjekke om du har feber. For allergiske reaksjoner er førstehjelpsstasjonene utstyrt med epipenn, og sykepleierne er også i stand til å administrere injeksjoner for ting som diabetes. Har du med deg dine egne spesielle typer medisiner, eller medisinsk utstyr, kan førstehjelpsstasjonen lagre det for deg mens du er ute og går i parken!

Dette er et lavterskeltilbud, så ikke nøl med å ta turen innom hvis du føler du har behov for det.

Total Views: 37 ,