Rider Switch

Rider Switch, også kjent som «Child Swap», er en tjeneste som tilbys av Walt Disney World for familier med små barn. Den gjør det mulig for foreldre eller omsorgspersoner å bytte på å kjøre en attraksjon uten å måtte stå i kø to ganger.

Når du kommer til en attraksjon som tilbyr Rider Switch, gå til inngangen til køområdet og informer en Cast Member (ansatt) om at du ønsker å benytte deg av Rider Switch-tjenesten. De vil veilede deg gjennom prosessen.

Gruppen din vil bli delt i to: den første gruppen som skal kjøreattraksjonen og den andre gruppen som vil vente utenfor med den/de som ikke kan eller vil kjøre.

Den første gruppen går gjennom den vanlige køen og opplever attraksjonen som normalt. Vanligvis vil det være begrenset til antall personer per gruppe som kan dra nytte av Rider Switch, avhengig av attraksjonens sikkerhetsrestriksjoner.

Mens den første gruppen er inne i attraksjonen, kan den andre gruppen vente utenfor eller benytte seg av andre fasiliteter i nærheten.

Når den første gruppen er ferdig med å kjøre attraksjonen, bytter de med den andre gruppen. Den første gruppen kan enten vente ved utgangen av attraksjonen eller møte opp et avtalt møtepunkt utenfor.

Den andre gruppen kan nå gå gjennom en alternativ inngang eller kølinje, ofte via en Lightning Lane, for å oppleve attraksjonen uten å måtte stå i den vanlige køen. Dette hjelper til med å redusere ventetiden betydelig.

Total Views: 42 ,