Praktisk info

BILLETTER

Planlegg ditt Disney-eventyr ved å sikre deg billetter på forhånd. Enten du henter dem ved ankomst eller kobler dem til ditt magiske armbånd, sørger billettene for en problemfri inngang til Walt Disney World.

MAGIC BAND

Opplev mer enn bare adgang med Disney Worlds MagicBand/MagicBand+. Fra Lightning Lane-reservasjoner til romnøkkel og betalingsmiddel – dette smarte armbåndet er nøkkelen til en sømløs opplevelse.

PARK PASS-RESERVASJON

For et bekymringsfritt parkbesøk, sikre din Park Pass-reservasjon i god tid. Enten det er gjennom «good to go days» eller tradisjonell reservasjon.

LES MER om biletter, MagicBand og Park Pass-reservasjoner

MY DISNEY EXPERIENCE

Optimaliser din Disney World-opplevelse med My Disney Experience-appen. Administrer billetter, bestill Genie+ og Individual Lightning Lane, reservér bord, og få sanntidsinformasjon om alt fra ventetider til showtider – alt i én app.

LES MER

HVA SKAL DU HA MED DEG I PARKEN?

Forbered deg på en dag i parken med essensielle ting som billetter, regnklær, solkrem, og ladet mobil med Disney World-appen. Fra snacks til ekstra klær, denne listen gir deg oversikt over alt du trenger for en komfortabel dag i Disney World, både med og uten barn.

LES MER

RIDER SWITCH

Familier med små barn kan dra nytte av Rider Switch, en smart løsning for å unngå doble køer. Bytt på å oppleve attraksjoner uten å vente to ganger, og reduser ventetiden for en smidig opplevelse.

LES MER

MAT

Utforsk Disney Worlds varierte spisesteder, fra karaktermøter til eksklusive restauranter. Ta forhåndsregler med bordbestillinger, og sjekk anmeldelser for å sikre en kulinarisk opplevelse som passer dine preferanser.

DISNEY DINING PLAN

Oppdag Disney Dining Plan for en forhåndsbetalt matopplevelse. Vurder kostnadene og fordelene for å avgjøre om dette praktiske alternativet er riktig for deg og din gruppe.

LES MER om mat og Disney Dining Plan

TRANSPORT

Naviger enkelt gjennom Disney World med gode veier og gratis transportsystemer. Unngå morgenkøene og benytt deg av buss, båt, monorail eller gondolheiser for å komme deg mellom parker og hoteller.

LES MER

PHOTOPASS

Gjør minnene uforglemmelige med Disney Worlds PhotoPass. Koble bilder til din konto med Magic Band, velg mellom enkeltbilder eller invester i Memory Maker for ubegrenset tilgang – en perfekt måte å fange de morsomme øyeblikkene på.

LES MER

DISNEY WORLD’S DISABILITY ACCESS SERVICE

For familier med medlemmer som trenger ekstra tilrettelegging, kan Disney World’s Disability Access Service (DAS) bidra til å gjøre turen både komfortabel, mindre stressende og totalt sett en bedre opplevelse. 

LES MER

FØRSTEHJELP

I alle parkene finnes det førstehjelpsstasjoner. Alle er fullt utstyrt og kan faktisk hjelpe deg med ganske mye.

LES MER

Total Views: 122 ,