Disney STENGER sitt Star Wars-hotell

Tiden for dykke inn i Star wars-universet for en helt spesiell opplevelse er nå, folkens, for Star Wars: Galactic Starcruiser (også kjent som Star Wars-hotellet) vil snart STENGE for godt. Den cruise-lignende opplevelsen plasserer deg midt i din helt egen Star Wars-historie, komplett med unike spiseopplevelser, lyssverd-trening og en «utflukt» til Batuu (Star Wars-land i Hollywood Studios). MEN et opphold her er IKKE billig. Uansett vil denne opplevelsen snart være umulig. Disney har kunngjort at Star Wars-hotellet vil bli stengt. Den siste reisen for Star Wars-hotellet vil være 28.-30. september 2023. Disney har delt at de ønsker å skape oppslukende opplevelser på en enda større skala, så de vil ta med seg den kreative ånden bak Star Wars-hotellet og alt de har lært fra det, for å fokusere på fremtidige prosjekter som kan nå flere gjester og fans. Det er foreløpig ikke delt detaljer om hva som vil skje med bygningen og stedet. For de som ikke er kjent med det, åpnet Star Wars-hotellet i mars 2022. Opplevelsen tilbyr en to-dagers, to-netters cruise i «verdensrommet». Disney har beskrevet Galactic Starcruiser som: «dels et levende oppslukende teater, dels et tematisk miljø, dels en kulinarisk fest, dels et rollespill i virkeligheten – og likevel så mye mer.» I løpet av oppholdet ditt får du sjansen til å trene med et lyssverd, samhandle med dine favorittkarakterer (og møte nye), og betjene skipets forsvarssystemer! I tillegg er det mye å spise, inkludert de berømte blå rekene.

Total Views: 33 ,