En spesiell del av Hollywood Studios har nå åpnet igjen!

Pixar Place, som ligger rett overfor «One Man’s Dream» og rett før du kommer til inngangen til Toy Story Land, har hatt «soft opening» – klar for karaktermøter, hilsener og besøk! Siden det var åpent sist har området mistet noe av Municiberg-dekor og fått en mer generell Pixar-følelse. Noen «easter eggs» har også blitt lagt til, inkludert noen som representerer året Pixar ble grunnlagt og romnummeret til Cal Arts animasjonsavdeling! Hovedformålet med Pixar Place er å møte karakterer. Et annen spennende tillegg til parken er gjenåpningen av «Neighbourhood Bakery» i Pixar Place! Opprinnelig tilbød dette stedet flere ting, inkludert den utrolige Lime Cheesecake-på-pinne, men første dag var det bare Jack-Jacks Num Num Cookies på menyen!

Total Views: 32 ,