Food & Wine Festival (Epcot)

I år vil EPCOTs Internasjonale Mat- og Vinfestival finne sted fra 27. juli 2023 til 18. november 2023. Det vil være mer enn 25 matboder på årets festival, inkludert noen gjengangere som The Fry Basket, Flavors from Fire, Canada, India og Spania. Disney har også antydet at noen NYE globale matboder vil åpne senere i festivalen når «sommeren blir til høst». Med andre ord høres det ut som om ikke alle matbodene vil åpne samtidig – i stedet vil noen åpne senere. I tillegg til matbodene kan du se frem til tilbakekomsten av Emile’s Fromage Montage (festivalens ostecrawl), Remy’s Ratatouille Hide & Squeak og Pluto’s Pumpkin Pursuit (en gresskar-skattejakt fra 29. september til 31. oktober). Eat to the Beat-konsertserien vil også være tilbake i år, men lineupen er ennå ikke annonsert.

Total Views: 31 ,