Ekstra rabatter for «Annual Passholders»

Som du kanskje allerede vet, er en av de beste fordelene ved å ha et årskort (Annual Pass) i Walt Disney World, eksklusive rabatter i parkene og hotellene. Rabatter på hotellrom, mat og suvenirer. Disney har nettopp kunngjort at fordelene for årskortholdere vil bli enda bedre i en periode. Fra 31. mai til 30. juni vil rabattene for Disney World-årskortholdere økes. På Disney-eide butikker vil rabatten for årskortholdere øke fra 20% til 30%. Alt du trenger å gjøre er å sørge for å ha med deg årskortet ditt og gyldig legitimasjon. For å gjøre betalingen enda enklere kan du koble årskortet ditt til Disney World-appen, slik at du kan få 30% rabatt ved betaling med mobil ved utvalgte butikker. På spisestedene i Disney World vil rabatten øke fra 10% til 20%. Husk imidlertid at hvis du kjøper snacks og drikke fra suvenirbutikkene i parkene og på hotellene, regnes maten som suvenirer og du får 30% rabatt. Ikke bare det, men fra 31. mai til 30. juni 2023 får årskortholdere 20% rabatt på utvalgte boder under EPCOT Flower & Garden Festival når de betaler med et kontantløst betalingsmiddel.

Total Views: 35 ,