5 Nye Ting som Kommer til Disney World i Oktober

Det kommer oppdateringer på hotellene og på EPCOT senere i år, og selvfølgelig skal vi feire Halloween og deretter høytidssesongen de neste månedene. Så hvis du reiser i oktober…hvilke nye ting kan du forvente å finne i Disney World?

Oppdaterte Rom på Beach Club
La oss begynne på hotellet Beach Club, der hotellrommene for øyeblikket blir oppdatert. Oppdateringene skulle opprinnelig være ferdige i april 2023, men nå er ferdigstillelsesdatoen blitt utsatt til sen høst.
Det betyr at i løpet av måneden oktober vil vi sannsynligvis se ganske mange oppussede rom dukke opp, og du kan være heldig å få et pent nyrekonstruert rom under oppholdet ditt.

Spesiell Underholdning i Disney Springs
For den skumle sesongen kan du sjekke ut spesiell underholdning i Disney Springs! Hvis du drar til Waterside Stage, inkluderer dette opptredener av Squad Ghoul fra fredag til søndag fra 29. september til 29. oktober. Deretter i Town Center vil Zombie Drummers og Skeleton Stiltwalkers streife rundt hver fredag, lørdag og søndag i oktober.

Lær å Tegne Disney-skurker
Hvis du har vært i Animal Kingdom de siste årene, kjenner du kanskje til Animation Experience at Conservation Station. Der kan du vanligvis lære å tegne forskjellige dyr fra animerte Disney-filmer. Men for Halloween-sesongen i år, er det en spesiell overraskelse!
Fra 1. oktober til 31. oktober vil noen Disney-skurker være fremtredende karakterer i disse tegneklassene. Du kan lære å tegne Bruce fra Finding Nemo, Kaa og Shere Khan fra The Jungle Book, Tick-Tock fra Peter Pan, eller Scar fra The Lion King.

En Spesiell Skattejakt
Fra 29. september til 31. oktober vender Pluto’s Pumpkin Pursuit skattejakt tilbake til EPCOT for litt sesongmessig moro.
For denne skattejakten kjøper du et kart og går deretter rundt i World Discovery, World Celebration og World Nature på jakt etter Disneyfigur-tematiserte gresskar.

Disney’s Offisielle 100-årsjubileum
Og til slutt, en av de største og viktigste tingene med Disney World i oktober er at 16. oktober er The Walt Disney Company’s offisielle 100-årsjubileum! Disney har feiret på forskjellige måter hele året, men det er mulig at vi kan få noen spesielle tilbud for den store dagen.

Total Views: 39 ,