«Farvel» til Soarin’ Around the World i Epcot!

Det er på tide å si et foreløpig farvel til Soarin’ Around the World!

Under Destination D23-arrangementet i Disney World fikk vi høre alt om alle endringene som snart er fullført i EPCOT og designet og ideene bak det hele. Midt i panelet slapp også Disney en en spennende nyhet om attraksjonen «Soarin’ Around the World»!

Fra og med 22. september vil gjestene kunne oppleve den gamle versjonen av Soarin’, nemlig «Soarin’ Over California», som kommer tilbake for en begrenset periode!

Så gjør deg klar til å lukte appelsinene igjen! Disney delte ikke nøyaktig hvor lenge denne versjonen av EPCOT vil være tilgjengelig, men vi vet at dette er en midlertidig endring, så er du i Epcot, kom deg over til The Land Pavilion så snart som mulig for et lite EPCOT-tilbakeblikk.

Total Views: 86 ,