Ny forestilling kommer til Disney’s Hollywood Studios i 2024

Nye restauranter, nye attraksjoner, nye regler og mer er rett rundt hjørnet – og det ser ikke ut som om Disney har planer om å stoppe med det! En annen ny opplevelse kommer nemlig til Disney World i 2024.

«The Little Mermaid — A Musical Adventure» kommer til Disney’s Hollywood Studios høsten 2024! Den nye forestillingen vil være en nytenkende oppsetning inspirert av den originale animerte klassikeren fra Walt Disney Animation Studios. Så denne forestillingen vil altså dreie seg om den originale tegnefilmen og ikke «live-action-remaken». Disney har arbeidet med denne forestillingen i over et år, og utforsket måter å gi nytt liv til den kjære historien om Ariels reise for å bli en del av menneskeverdenen. «The Little Mermaid — A Musical Adventure» vil vises på Animation Courtyard-teatret, og erstatter dermed forestillingen «Voyage of The Little Mermaid», som har vært stengt siden parkene åpnet igjen etter pandemien. I denne nye forestillingen kan vi se fram til musikalske numre som «Part of Your World,» «Poor Unfortunate Souls» og «Kiss the Girl,» sistnevnte er en ny tilføyelse.

Total Views: 51 ,