Tre attraksjoner STENGER for vedlikehold i januar 2024

Mens noen attraksjoner kanskje stenger permanent i løpet av det kommende året, er det andre som bare stenger midlertidig for vedlikehold. Disney gjør dette av og til for å sikre at de fortsetter å fungere skikkelig. Vintermånedene er typiske for denne typen stengninger.

Disney’s Hollywood Studios

Den 8. januar må du midlertidig ta farvel med en av de adrenalinfylte attraksjonene i Hollywood Studios. Rock ‘n’ Roller Coaster stenger for vedlikehold den dagen. Ifølge Disneys nettside vil berg-og-dalbanen være stengt frem til sommeren 2024. Det står også at det er rutinemessig oppussing/vedlikehold, og det er ingen indikasjon på at attraksjonen endres eller får nytt tema. Så selv om vi vil ha litt mer begrenset tilgang til en adrenalinfylt attraksjon i Hollywood Studios, får vi den altså tilbake i 2024!

Animal Kingdom

Den 8. januar slutter også Kali River Rapids å vise åpningstider. Attraksjonen er for øyeblikket ikke oppført under vedlikehold/oppussing på Disneys hjemmeside, men siden vi ikke kan se at den vil være åpen, er det en god sjanse for at vi ikke vil kunne ta denne vannattraksjonen etter 8. januar. Det er usikkert når den igjen vil åpne for besøkende. Dette er imidlertid en ganske vanlig tid for Kali River Rapids å stenge for vedliekhold, så vi er trygge på at vi vil se den åpne igjen ganske snart.

Magic Kingdom

En annen attraksjon som ikke er oppført på oppussingslisten, men som slutter å vise tider, er Big Thunder Mountain Railroad. Den 16. januar kan vi ikke lenger se noen åpningstider for dette raske gruvetoget. Heldigvis er det satt opp tider for attraksjonen igjen den 21. januar! Så det ser ut til at dette bare blir en kort stenging.

Total Views: 97 ,