Tiana’s Bayou Adventure ÅPNER TIDLIGERE i Disney World

Disney har nettopp kunngjort en ny åpningsdato for Tiana’s Bayou Adventure i Magic Kingdom. Denne nye attraksjonen, basert på Disney-filmen «The Princess and the Frog,» erstatter Splash Mountain både i Frontierland i Magic Kingdom og Critter Country i Disneyland. Splash Mountain stengte i januar 2023, og Disney kunngjorde tidligere at Tiana’s Bayou Adventure ville åpne «sent i 2024.» Deretter begynte de å fjerne «sent» fra beskrivelsen, noe som fikk oss til å tro at attraksjonen kunne åpne tidligere enn forventet. Det viser seg at vi hadde rett!

Tiana’s Bayou Adventure åpner i Magic Kingdom DENNE SOMMEREN! Disney har sluppet en video på Instagram som sier: «Tiana’s Bayou Adventure åpner i Walt Disney World sommeren 2024!» Om bare noen måneder vil vi kunne utforske bayouen med Tiana mens vi hjelper henne med å forberede seg til sin store Mardi Gras-fest!

Attraksjonen vil plukke opp historien fra «The Princess and the Frog» etter den «endelige kyssingen», der gjester kan «bli med prinsesse Tiana og Louis på et musikalsk eventyr – med noen av de kraftige melodiene fra filmen – mens de forbereder seg til sin første Mardi Gras-opptreden.»

Så hva skjer egentlig «etter den endelige kyssingen»? Vel, når filmen slutter, oppfyller prinsesse Tiana drømmen sin ved å åpne sin egen restaurant, Tiana’s Palace! Attraksjonens historie, som Disney deler, begynner under karnevalet i New Orleans, der Tiana arrangerer en Mardi Gras-fest for folket i New Orleans – samfunnet som har støttet hennes vellykkede restaurant. (Handlingen finner sted omtrent ett år etter filmen.)

Men Tiana innser at festen «mangler en viktig ingrediens», og hun trenger hjelp til å finne den, så vi får alle være med på eventyret!

Det vil også være en spesiell overraskelse i køen. Et av Disneys mål med Tiana’s Bayou Adventure er å hedre New Orleans-kulturen så mye som mulig. Og hva er mer New Orleans enn ferske beignets? Beignets er firkantede stykker deig som er fritert og rikelig drysset med melis. De smaker best når de serveres varme og passer godt sammen med en kopp kaffe eller café au lait, og lukten av ferske beignets vil bli pumpet inn i Tiana’s Bayou Adventure-køen!

Så kanskje beignets eller til og med en hel restaurant med tema fra Princess and the Frog dukker opp i Magic Kingdom? Vi har allerede sett noen av Tiana’s beignets finne veien til parken fra tid til annen, så kanskje blir de etter hvert et permanent tillegg! Og vi krysser fortsatt fingrene for en helt ny restaurant (som den i Disneyland), men Disney har ennå ikke bekreftet noe.

Disney har bekreftet at den nye attraksjonen vil inkludere noen hentydninger til Splash Mountain.

Total Views: 36 ,