4 store endringer som kommer til Disney World i mars

Det har vært et travelt år for Disney World så langt! Parkpass er ikke lenger påkrevd for de fleste billettholdere, parkhopping er tilbake til det normale, og Disney Dining Plan er tilgjengelig igjen. I tillegg vet vi at Tiana’s Bayou Adventure åpner denne sommeren, og Country Bear Jamboree får en helt ny forestilling. Så hva er i vente for mars måned?

Kali River Rapids åpner igjen

Kali River Rapids har vært stengt siden januar for sin årlige oppussing ved Disney’s Animal Kingdom. Men vannattraksjonen er klar til å åpne igjen i midten av mars! I løpet av vintermånedene stenger mange vannattraksjoner og gjennomgår rutinemessig oppussing. Siden også Florida er kaldere på denne tiden, så er det ikke så mange gjester som er ute etter å kjøre vannbaserte attraksjoner! For øyeblikket begynner åpningstidene for Kali River Rapids å vises på Disney Worlds nettside fra og med den 16. mars.

Reklame/shopping

Perfekt for besøk i Disneyparkene

Engangs regnponchoer er rimelige og tar liten plass og kan kastes når regnskuren er over.

Disse regnjakkene er laget av miljøvennlig PE-materiale, 40% tykkere enn vanlige ponchoer, og garanterer full vanntetthet med forseglede sømmer. De passer alle – menn, kvinner, jenter og gutter – og er ideelle for Disneyturer, camping og mye annet. Ponchoene er pakket individuelt, enkle å ta med i ryggsekken eller vesken, eller bare i lommen

Les mer og kjøp HER

Åpent for reservasjoner til restauranten «1900 Park Fare»

Restauranten «1900 Park Fare» på Disney’s Grand Floridian Resort åpner endelig igjen! Den karakteristiske spiseplassen vil gjenåpne 10. april 2024. Imidlertid vil det være mulig med forhåndsreservasjoner fra 5. mars. Dette er en populær restaurant, og vi anbefaler derfor sterkt å sikre deg reservasjoner hvis du ønsker å spise her! Vanligvis åpner bordbestillingene 60 dager i forveien, så hvis du skal til Disney World senere i år, må du huske å bestille dem da. Restauranten vil se litt annerledes ut enn før, med endringer i menyen og nye karakterer, inkludert Aladdin, Mirabel med flere.

Typhoon Lagoon åpner mens Blizzard Beach stenger

De siste årene har ikke Disney World hatt begge vannparkene åpne samtidig. Blizzard Beach har nå vært åpen siden 6. november 2023, men den vil stenge igjen fra 17. mars 2024 for sin årlige renovering. Samme dag vil Typhoon Lagoon åpne for gjester igjen! Denne vannparken har et stort bølgebasseng og flere vannsklier.

Påske

På helligdager pleier Disney-parkene å skape litt ekstra underholdning, og påsken er intet unntak. 1. påskedag er i år den 31. mars! Da har Magic Kingdom vanligvis en påskeparade, og du kan hilse på Herr og Fru Easter Bunny. Hvis du er en som fremdeles må bestille parkpass (gjelder de uten dato-baserte billetter og de med årskort/Annual Pass), og har tenkt deg til Disney World i påsken bør du reserve parkpass så snart som mulig. Vi har fortsatt sett travle dager bli utsolgt på parkpasskalenderen, selv om mange gjester ikke lenger trenger dem for å komme inn i parkene!

Total Views: 80 ,