Datoene for årets Food and Wine Festival er klare

I 2024 går EPCOTs Flower and Garden Festival frem til 27. mai, men Disney forbereder allerede den neste festivalen i parken – EPCOT International Food and Wine Festival! Det blir utendørs matkjøkken, Eat to the Beat Concert Series, og mye mer. Dette er kanskje den største Disney World-begivenheten i året. Og nå vet vi altså når den starter!

EPCOT International Food and Wine Festival 2024 vil offisielt begynne 29. august og vare frem til 23. november 2024! Her er litt av det du kan oppleve:

Global Marketplaces:
Det vil være mange deilige retter å prøve. For eksempel kan du glede deg til belgiske vafler med bærsaus og pisket krem ved Belgium Global Marketplace, eller eplestrudel med vaniljesaus i Tyskland. I tillegg vil det være mørk sjokoladefondue med bær, pundkake og marengs i The Alps.

Reklame/shopping

Sammenleggbar Vannflaske

Denne sammenleggbare vannflasken av sikker silikon er lekkasjesikker, varmebestandig og praktisk for alle typer aktiviteter.

Les mer og kjøp HER

Emile’s Fromage Montage:
Dette er en morsom matvandring som oppfordrer gjestene til å prøve en rekke deilige oster servert på innovative måter. Kjøp fem osteretter fra den offisielle Global Marketplaces-listen i Festival Passport og sørg for å samle et stempel for hver rett du kjøper. Når du har samlet alle fem stemplene, kan du ta med passet til et angitt sted for en spesiell premie!

Merchandise:
Du kan ta med deg litt av moroa hjem med fantastisk merchandise som holder magien i live mellom besøkene, med elskede venner som Remy fra “Ratatouille” og Mickey Mouse.

CommuniCore Hall:
Dette er en ny plass som vil åpne 10. juni i hjertet av World Celebration. Når EPCOT International Food & Wine Festival begynner, vil dette nye rommet legge til spennende friske elementer til festivalen.

Eat to the Beat Concert Series: Når kvelden faller på, vil topprangerte musikalske artister og lokale talenter innta scenen som en del av Eat to the Beat Concert Series.

Total Views: 19 ,