En ny opplevelse i Magic Kingdom

En unik opplevelse har ankommet Magic Kingdom, og den er like uvanlig som den er fascinerende. Den nye attraksjonen, kjent som “Smellephants on Parade”, er en interaktiv opplevelse som tar besøkende med på en sensorisk reise gjennom Storybook Circus.

I stedet for en tradisjonell attraksjon, er Smellephants on Parade en opplevelse som er mer sammenlignbar med Journey of Water — Inspired by Moana i EPCOT. Denne nye attraksjonen er en vandring gjennom Storybook Circus, hvor du kan oppleve en rekke dufter som minner om en klassisk sirkuskarneval.

Hver elefantfigur er unikt designet og utstråler en spesiell duft som besøkende kan nyte. Fra søte til salte og krydrede aromaer, gir hver elefant en unik sensorisk opplevelse. Selv om konseptet kan virke litt uvanlig, har det vekket nysgjerrigheten hos mange besøkende.

Reklame/shopping

LEGO Star Wars: The Mandalorian Trouble on Tatooine

 Dette LEGO-settet lar barn gjenoppleve scener fra Star Wars: The Mandalorian med minifigurer og en byggbar speeder, perfekt for kreative barn over 7 år.

Les mer og kjøp HER

Attraksjonen hadde en myk åpning den 2. mai, og besøkende ble invitert til å utforske og oppleve de forskjellige duftene. I tillegg til å vandre gjennom attraksjonen, ble det også arrangert en morsom skattejakt hvor besøkende kunne matche klistremerker med de tilsvarende elefantene.

Duftene blir frigjort i små “puffer”, og for å virkelig oppleve hver duft, kan det være nødvendig å bli litt lenger ved hver elefant. Duftene er sterke, men de sprer seg i luften, så hvis du ikke kjenner den søte duften av sukkerspinn, kan det hende du må følge vinden.

Elefantene er spredt rundt i Storybook Circus-området, og det er enkelt å finne dem alle. Mens du er der, kan du også legge merke til noen nye detaljer som er lagt til for å matche attraksjonen. Hold øynene åpne, det er mye moro å oppdage. Vi holder alltid et øye med de siste nyhetene fra Disney, så hold deg oppdatert for mer.

Total Views: 19 ,