Datoene for årets «Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party» er klare

Denne uhyggelige sesongen er en favoritt i Disney World, med Halloween-dekorasjoner, unike snacks og ikke minst «Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party». Nå har vi spennende nyheter datoene for årets Halloweenfester er kunngjort!

«Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party» er en begivenhet som finner sted på utvalgte kvelder gjennom sesongen. Arrangementet foregår etter parkens ordinære stengetid, og du kan se frem til eksklusive godbiter, reduserte ventetider for attraksjoner, spesiell Halloween-underholdning og mye mer!

Årets første «Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party» vil være fredag 9. august 2024. Ytterligere fester vil bli holdt på utvalgte kvelder frem til 31. oktober 2024, og tilbyr eksklusiv mat, varer, underholdning og mer.

Billetter til arrangementet vil være tilgjengelige for kjøp fra 15. mai.

Reklame/shopping

Funko Disney The Haunted Mansion – Call of The Spirits Board Game

Samle på matchende spøkelseskort og utforsk det spøkelsesinfiserte herskapshuset. Pass deg for haiker-spøkelsene, og samle spøkelseskort for poeng.

Les mer og kjøp HER

Disney har bekreftet at mye av den populære underholdningen fra tidligere år vil returnere. Et must-see på Halloween-festligheten er Mikkes «Boo-To-You» Halloween-parade! I denne paraden møter du skurker, beboere fra Haunted Mansion som gravgraverne, haikende fantomer og den spøkelsesaktige bruden, og til og med Minni Mus, Klara Ku og Dolly Duck. Paraden innledes av den Hodeløse Rytteren.

I år vil Boo-To-You-prosesjonen bli holdt hver festkveld kl. 20:15 og igjen kl. 23:15.

Disney har også avslørt timeplanen for det spesielle og spektakulære fyrverkerishowet! Dette showet, ledet av Jack Skellington fra Tim Burtons “The Nightmare Before Christmas”, inkluderer pyroteknikk, lasere og mer. Fyrverkeriet vil lyse opp himmelen hver natt kl. 22:00.

En annen publikumsfavoritt på festen er Hocus Pocus Villain Spelltacular, som finner sted på scenen ved Askepotts slott og ledes av Sanderson-søstrene fra Hocus Pocus. I år vil bl.a. møte skurker som Dr. Facilier, Oogie Boogie og Maleficent.

Fra 9. august til 28. september vil showet bli fremført hver festkveld kl. 21:05, 22:40 og 00:00. Fra 29. september til 31. oktober vil et ekstra show bli lagt til kl. 19:40.

«Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party» er en spesielt begivenhet som krever separat billett. Festen vil finne sted på nevnte utvalgte kvelder, fra kl. 19:00 til midnatt, men festdeltakere med billett får lov til å gå inn i parken så tidlig som kl. 16:00. Husk at festen ikke finner sted hver kveld, men bare på utvalgte kvelder mellom 9. august og 31. oktober.

Total Views: 10 ,