News from the Bayou

Gjør deg klar for en fortryllende reise gjennom New Orleans sumpområder med prinsesse Tiana og hennes jazzelskende alligatorvenn, Louis. Den etterlengtede attraksjonen, Tiana’s Bayou Adventure, vil åpne dørene 28. juni i Magic Kingdom. Nå har vi enda flere nyheter fra «the Bayou».

(c) Disney

Denne «nye» attraksjonen, ombygd fra «Splash Mountain», er en tømmerenne med et spennende fall på 16 meter og en magisk tur gjennom sumpen, inspirert av Disneyfilmen «Froskeprinsessen», fra 2009. Eventyret fortsetter etter filmens handling, når gjestene blir med Tiana og Louis i forberedelsene til en festlig Mardi Gras og New Orleans-feiring. Du kan forvente å se kjente karakterer, møte noen nye, og fordype deg i Louisianas rike kultur, alt akkompagnert av fengslende musikk.

Reklame/shopping

LEGO Star Wars: The Mandalorian Trouble on Tatooine

 Dette LEGO-settet lar barn gjenoppleve scener fra Star Wars: The Mandalorian med minifigurer og en byggbar speeder, perfekt for kreative barn over 7 år.

Les mer og kjøp HER

«Forhåndsvisninger»

Disney har kunngjort at noen grupper vil ha mulighet for å oppleve attrkasjoen før den offisielle åpningen. Dette gjelder Florida-baserte Cast Members, Annual passholders, Disney Vacation Club-medlemmer og D23 Gold-medlemmer.

Annual Passholders kan se frem til eksklusive forhåndsvisninger 13. til 18. og 20. juni. For å delta, må man sikre seg en parkreservasjon for Magic Kingdom på en av forhåndsvisningsdatoene.

Disney Vacation Club (DVC)-medlemmer får sin mulighet 12. juni fra kl. 13.00 til 16.00 og 19. juni fra kl. 09.00 til 12.00.

D23 Gold-medlemmer vil ha sin unike mulighet til å være blant de første til å oppleve Tiana’s Bayou Adventure under et separat arrangement 22. juni.

On-ride foto
(c) Disney

I tillegg til selve opplevelsen av attraksjonen, kan gjestene se frem til en spesiell on-ride foto mulighet. Dette eksklusive bildet vil bli tatt under turens siste fall. Bildet vil være tilgjengelig gjennom Disney PhotoPass og inkludert i Memory Maker-pakker. Pluss, hvis du kjøper Disney Genie+, vil du motta gratis nedlastinger av dine on-ride bilder for dagen.

Genie+

Tiana’s Bayou Adventure vil være inkludert i Disney Genie+ (tilgang til hurtigkø). Dette innebærer at det ikke vil være en Individuell Lightning Lane for denne turen. For kjøre attraksjonen uten å stå i lang kø, kan du skaffe Genie+ for Magic Kingdom eller velge multi-park Genie+ -alternativet og sikre en Lightning Lane for Tiana’s Bayou Adventure.

For de som foretrekker ikke å betale for Lightning Lane gjennom Genie+, vil virtuell kø være et alternativ. Gitt den forventede populariteten til turen i de første månedene, vil det være en virtuell kø i drift. Imidlertid forventer Disney at etterspørselen vil avta over tid, og de vil gå over til en vanlig standby-line.

For å reservere Lightning Lane for denne turen, er det nødvendig å ha My Disney Experience-appen installert på telefonen din, være logget inn på kontoen din og ha alles parkbilletter koblet til din konto.

Så gjør deg klar til å legge ut på et magisk bayou-eventyr med prinsesse Tiana og vennene hennes i Magic Kingdom.

Total Views: 11 ,