Disney kunngjør åpningsdatoen for «Tiana’s Bayou Adventure» ved en feiltakelse

Disney skapte oppstandelse da de ved en feiltakelse kunngjorde åpningsdatoen for deres kommende attraksjon, Tiana’s Bayou Adventure i Magic Kingdom. Nyheten kom tidlig morgenen 12. mai, og før de slapp pressemeldingen, hintet Disney om en “spesiell kunngjøring når vi gjør oss klare til å feire åpningen av Tiana’s Bayou Adventure i Walt Disney World!”

Samtidig ble en presemelding med åpningsdatoen lagt ut, men kort tid etter fjernet Disney den igjen. Dette førte til spekulasjoner om at Disney ved en feiltakelse avslørte åpningsdatoen tidlig.

Senere har Disney lagt den ut offisielt og dermed bekreftet at det som sto i den feilaktig utlagte pressemelding faktisk var korrekt.

Her er en kort oppsummering av pressemeldingen:

Disney kunngjorde altså at Tiana’s Bayou Adventure vil åpne i Magic Kingdom den 28. juni. Attraksjonen inviterer gjester til å bli med elskede karakterer som prinsesse Tiana, Mama Odie, Louis, og helt nye venner på et spennende eventyr, alt satt mot musikken og spenningen i en New Orleans-feiring.

(c) Disney

“Musikk er hjertet i New Orleans, og gjestene vil tappe tærne gjennom hele attraksjonen takket være søte smådyr, som spiller instrumenter laget av naturlige materialer funnet i bayouen.” sier Disney i pressemeldingen.

“Som gjestene flyter gjennom sypresstrær og spansk mose i en vakker Louisiana bayou, kan de se noen kjente ansikter som en del av dusinvis av helt nye Audio-Animatronics-figurer. Sammen med prinsesse Tiana, Louis og Mama Odie, kan du også få øye på Eudora, Charlotte, Prince Ralphie, Prince Naveen og andre.”

Total Views: 14 ,