“Festival of Fantasy Parade” i Disney World dobler gleden denne sommeren

Sommeren er her, og med den kommer en dobling av magien i Disney World, i hvert fall hvis vi snakker om paraden i Magic Kingdom. Den populære “Festival of Fantasy Parade” er nå i gang med to daglige runder gjennom parken.

Fra og med 26. mai 2024 startet Magic Kingdom med to daglige forestillinger av “Festival of Fantasy Parade”. Paraden, som tidligere kun gikk klokken 15:00, vil nå også gå klokken 12:00.

Paraden starter i Frontierland, passerer gjennom Liberty Square, sirkler rundt Cinderella Castle-huben, og ender på Main Street U.S.A. nær togstasjonen. Med to forestillinger daglig, er det nå enda flere muligheter for besøkende å oppleve denne fantastiske paraden.

Så, hvis du planlegger en tur til Disney World denne sommeren, sørg for å sjekke ut “Festival of Fantasy Parade”.

Total Views: 31 ,