Sommerens største nyheter i Disney World

Rock ’n’ Roller Coaster i Disney’s Hollywood Studios har fått en bekreftet gjenåpningsdato etter en lang oppussingsperiode. EPCOT har også gjennomgått en stor og langvarig endring, og den 10. juni markerer slutten på denne. En annen spennende attraksjon åpner i Magic Kingdom, når transformasjonen av Splash Mountain er fullført.

Disney har nå kunngjort åpningstidene for Rock ‘n’ Roller Coaster og bekrefter dermed gjenåpningen av den ikoniske attraksjonen. Hollywood Studios vil ønske gjester velkommen igjen den 27. juli 2024 etter en omfattende renovering. Rock ‘n’ Roller Coaster åpnet for første gang i 1999, med et Aerosmith-tema, og nå er den snart klar for nye gjester.

Reklame/shopping

Thames & Kosmos Roller Coaster Engineering STEM Kit

Design og bygg dine egne fungerende berg-og-dalbane-modeller, utfør fysiske eksperimenter, og fullfør utfordringer med et gjenbrukbart byggesystem. Detaljert instruksjonsmanual medfølger.

Les mer og kjøp HER

Samtidig har EPCOT gjennomgått en betydelig forvandling, som kulminerer i åpningen av CommuniCore Hall & Plaza den 10. juni. Dette nye området vil tilby et mangfold av opplevelser, fra mat og live musikk til kunst, og vil være tilgjengelig året rundt. En av de mest spennende tilleggene er det nye Encanto-showet, “¡Celebración Encanto!”.

(c) Disney

Besøkende kan også se frem til flere sitteplasser og matvalg, samt en ny «meet and greet» for Mikke Mus & Co. inne i CommuniCore Hall. Selv om den store transformasjonen av Epcot da er fullført, fortsetter parken å utvikle seg, med Test Track som stenger 17. juni 2024, for en omfattende oppdatering.

(c) Disney

En annen spennende attraksjon som kommer til Disney World denne sommeren er Tiana’s Bayou Adventure. Denne nye attraksjonen, som åpner 28. juni 2024, tar gjestene med på en musikalsk reise gjennom sumpene sammen med prinsesse Tiana og hennes venner. Inspirert av Disney-filmen “Froskeprinsessen”, vil denne attraksjonen gi gjestene en unik opplevelse av Louisianas sumpområder og Mardi Gras-feiringen.

Total Views: 32 ,