«Rock’n’Roller Coaster» i Hollywood Studios gjenåpner I DAG!

I dag, 1. juli 2024, gjenåpner den populære attraksjonen «Rock’n’Roller Coaster» i Hollywood Studios, mye tidligere enn forventet.

«Rock’n’Roller Coaster» er en av de mest elskede attraksjonene i Hollywood Studios. Denne Aerosmith-tematiserte berg-og-dal-banen, designet i samarbeid med bandet selv, åpnet i 1999. Attraksjonen tar gjestene med på en heseblesende tur gjennom de mørklagte motorveiene i Los Angeles i en superbil, alt mens Aerosmiths rockesanger spilles.

Attraksjonen har vært stengt siden januar 2024. Opprinnelig var det kun oppgitt at attraksjonen skulle gjenåpne en gang i løpet av sommeren 2024. Senere ble gjenåpningsdatoen bekreftet til den 27. juli 2024.

Reklame/shopping

Electric Roller Coaster Building Sets for Adults

Denne kulebanen består av 2438 klosser og kan monteres til en spektakulær modell med en kraftig motor som driver en genial overføringsstruktur for å skyve kulene. Byggesettet gir en avslappende byggeopplevelse, inspirerer til nysgjerrighet og utforskning, og lar deg føle hastigheten og lidenskapen når flere kuler konkurrerer på banen.

Les mer og kjøp HER

MEN….til fansens store glede har Disney nå annonsert at «Rock’n’Roller Coaster» vil gjenåpne nesten fire uker tidligere enn opprinnelig planlagt. Ifølge den offisielle Walt Disney World-kalenderen, vil «Rock’n’Roller Coaster» gjenåpne for gjester allerede i dag, 1. juli 2024.

Det er fortsatt uklart hva vedlikeholdsarbeidet innebar. Disney har tidligere kalt vedlikeholdet «rutinemessig», noe som betyr at det er lite sannsynlig at vi vil se noen betydelige endringer. Mer sannsynlig har Disney bare pusset opp alt og utført rutinemessig vedlikehold.

Så hvis du har savnet å ta en vill tur i en superbil til neste Aerosmith-konsert (bevæpnet med dine backstage-pass), ser det ut til at du ikke trenger å vente mye lenger! Gjenåpningen av «Rock’n’Roller Coaster» markerer en spennende dag for både Disney og fansen. Vi ser frem til å høre Aerosmiths rockesanger igjen mens vi suser gjennom de mørklagte motorveiene i Los Angeles i en superbil. Rock on!

Total Views: 23 ,