Store endringer i Genie+ og Lightning Lane allerede denne sommeren

Disney har kunngjort betydelige endringer i sin Genie+ tjeneste i Walt Disney World. Endringen vil tre i kraft allerede den 24. juli 2024.

Fra 24. juli 2024 vil Disney World introdusere store endinger og nye navn på sin hurtigkø-tjeneste. Disney Genie+ vil nå bli kjent som Lightning Lane Multi Pass, mens individuell Lightning Lane nå vil være kjent som Lightning Lane Single Pass.

Lightning Lane-passene vil blande inn noen funksjoner fra dagens tjenester, men vil først og fremt være svært lik den tidligere FastPass+ tjenesten, som Disney sier vil «gi gjestene valget om å planlegge på forhånd og fjerne bryet med planlegging under ferien».

Gjestene kan lage Lightning Lane-planer før ankomst – 7 dager i forveien for resortgjester, og 3 dager i forveien for ikke-resortgjester.

(c) Disney
Lightning Lane Multi Pass

Når du kjøper Lightning Lane Multi Pass, kan du gjøre opptil 3 Lightning Lane-valg i en park, i forkant av besøket ditt. Du vil også kunne velge mellom tilgjengelige klokkeslett når du gjør valgene dine.

På dagen for besøket ditt, når du har brukt et valg, kan du sjekke My Disney Experience-appen for muligheten for å gjøre et nytt tilleggsvalg, altså en ny Lightning Lane reservasjon. Du må velge mellom det som da er tilgjengelig av attraksjoner og tider. Du vil også kunne endre eksisterende valg, både tidspunkt og attraksjon, i løpet av dagen. Du vil hele tiden kunne ha maks tre Lightning Lane-reservasjoner samtidig.

De tre forhåndsvalgene av Lightning Lane må alle være i samme park, men tilleggsvalgene man eventuelt gjør samme dag kan være i en eller flere av de andre parkene, forutsatt at man har en «park hopper»-billett eller et Annual Pass.

Reklame/shopping

Sonos Ace

Sonos Ace perfeksjonerer din personlige lytteopplevelse med tapsfri og romlig lyd, førsteklasses støykansellering, og opptil 30 timers batterilevetid.

Les mer og kjøp HER

En Lightning Lane-reservasjon vil normalt var i en time fra det tidspunktet man har valgt. Det er ikke kjent om man kan ha overlappende tider med det nye systemet. Dette var ikke mulig med det gamle FastPass+ systemet.

Lightning Lane Multi Pass vil ha 2 nivåer av attraksjoner i Magic Kingdom, Hollywood Studios og EPCOT. Det er ingen nivåer i Animal Kingdom. Du kan velge ett valg fra det første nivået, og to, eller alle, fra det andre nivået. Man kan ikke velge den samme attraksjonen to ganger, hverken som hovedvalg eller tilleggsvalg. Se Disney Worlds egen nettside for detaljer om de ulike nivåene.

Lightning Lane Single Pass

Lightning Lane Single Pass vil fungere mye som individuell Lightning Lane gjør i dag, hvor du kan sikre en tid for å kjøre en av de mest etterspurte attraksjonene, men du vil kunne gjøre kjøpet ditt og planlegge på forhånd, i motsetning til nå, hvor du må gjøre dette samme dag som du skal kjøre attraksjonen. Man kan kjøpe inntil to Single Pass per dag.

Vi ser frem til å se hvordan disse endringene vil påvirke fremtidige besøk til parkene. Det er fortsatt en del ubesvarte spørsmål, og vi vet heller ikke hva som blir prisnivået for tjenesten.

Total Views: 27 ,