D23

D23 ble grunnlagt i 2009 og er den offisielle fanklubben for The Walt Disney Company. Fanklubben er først og fremst kjent for sin D23 Expo, et arrangement som finner sted hvert annet år, en slags Disney-messe/konferanse. Navnet D23 refererer til D for Disney og 23 for 1923, som er året Walt Disney grunnla selskapet.

Bob Iger introduserte D23 den 10. mars 2009, under selskapets årlige møte. D23 hadde en stand på San Diego Comic-Con i 2009 og arrangerte den første D23 Expo fra 10. til 13. september 2009. I mars 2010 kunngjorde D23 at eksponeringen skulle være hvert annet år i stedet for årlig, og Destination D-arrangementer (en slags lettversjon av D23 Expo) skulle holdes i de mellomliggende årene.

I forbindelse med både D23 Expo og Destination D, benytter gjerne Disney muligheten til å kunngjøre større og mindre nyheter relatert til parkene sine. Årets Destinaton D er nettopp gjennomført, og årets arrangement var intet unntak i så måte, selv om det kanskje ikke var de alt for store og håndfaste nyhetene vi ble servert. Her følger de viktigste nyhetene…

Åpningsdato avslørt for Journey of Water, Inspirert av Moana i Disney World!

Disney kunne avsløre at Journey of Water: Inspirert av Moana (Vaiana) vil åpne 16. oktober. Gjester kan også forvente å møte karakteren Moana!

I denne attraksjonen vil gjester kunne utforske det Disney har beskrevet som en «frodig oppdagelsessti» som lar utforskere «leke med magisk, levende vann» gjennom en engasjerende attraksjon. I tillegg til stien og interaktive opplevelser med levende vann, vil gjester «lære om viktigheten av den naturlige vannsyklusen.»

En ny ‘Zootopia’-forestilling kommer til Disney’s Animal Kingdom

Det har vært mye snakk om fremtiden for attraksjoner og områder i Disney’s Animal Kingdom siden D23 Expo i fjor, og nå ser det ut til at Disney endelig er klar til å kaste enda litt mer lys over hva som kommer!

I fjor snakket Disney om muligheten for å bringe Zootopia til Disney’s Animal Kingdom. I år får vi en definitivt svar på nøyaktig hva vi kan forvente av det! Disney kunngjorde under morgenpanelet på Destination D23 at Zootopia faktisk kommer til Disney’s Animal Kingdom. Imidlertid virker det som det vil bli som en ny showattraksjon i stedet for et helt område. Ettersom vi forstår vil showet erstatte «It’s Tough To Be A Bug». Etter hvert vil altså dette showet stenge dørene for å gi plass til det kommende showet under Tree of Life.

Navn og åpningsdato for Epcots nye fyrverkerishow avslørt!

Disney’s 100-årsjubileum bringer mange nye ting til Disney-parkene. For en tid tilbake kunne Disney fortelle at EPCOT ville få et nytt fyrverkerishow til 100-årsjubileet som skulle erstatte Harmonious. For øyeblikket kan du oppleve EPCOT Forever mens det nye showet blir forberedt.

Under Destination D23-arrangementet kunne Disney avsløre at det kommende fyrverkerishowet vil bli kalt «Luminous, Symphony of Us,» og det vil inneholde fyrverkeri, fontener, laser, lys-effekter og fantastisk Disney-musikk. Merk deg datoen 5. desember 2023, som er dagen «Luminous, Symphony of Us» er planlagt å debutere i EPCOT.

Store endringer Kommer til Country Bear Jamboree Show i Magic Kingdom

En klassisk attraksjon i Magic Kingdom vil snart få en etterlengtet oppgradering! Disney kunngjorde nettopp at et nytt show kommer til Country Bear Jamboree i Magic Kingdom!

I 2024 vil de kjære bjørnene lære en helt ny akt – de vil synge sine vanlige sanger i nye stiler som country, rockabilly og bluegrass. Showet vil være en tolkning av de klassiske varietéforestillingene du finner i Nashville, Tennessee, og Nashville-musikere er involvert i de nye arrangementene. Vi vet også at vi vil se en ny versjon av «Bare Necessities» i en rockabilly-stil!

Country Bear Jamboree ligger i Frontierland. Det er en «country- og western-musikalsk revy» utført av animatroniske bjørner. Disney sier det sånn: «Når showet debuterer, vil bjørnene tolke favoritt Disney-sanger i forskjellige sjangre innen countrymusikk. Imagineers ser for seg den nye opplevelsen som en hyllest til de klassiske musikalske revyene i Nashville, og de samarbeider med Nashville-musikere for å få den autentiske country-lyden.»

Dette er en av de siste attraksjonene som Walt Disney personlig var involvert i å skape, og den har vært en del av Magic Kingdom siden 1971.

Test Track i Epcot blir «NY»!

Test Track i Epcot vil bli både endret og oppgradert!

Disney har ikke gitt mange detaljer om denne endringen, men vi vet at den nye versjonen av Test Track vil hente inspirasjon fra EPCOTs gamle attraksjon World of Motion! Om dette sa Disney følgende: «Imagineers sammen med team fra Chevrolet går tilbake i historien for inspirasjon – fra den originale World of Motion – og bringer den optimistiske ånden til den neste utgaven av Test Track.

Total Views: 54 ,