Noen ledetråder om Disneys mulige Encanto- og Indiana Jones-land i Animal Kingdom

Tilbake i begynnelsen av september ga Disney oss noen store hint om hva som kommer til Disney World. Et av disse hintene var at Animal Kingdom vil få noen oppdateringer. Disney delte noen konseptbilder med oss som gir en pekepinn på hvordan denne oppdateringen kan se ut.

Selv om vi vet at Dinoland U.S.A. etter hvert vil forsvinne for alltid, så har Disney bare antydet at et Encanto- og Indiana Jones-land kan erstatte det, og dette er ikke blitt offisielt bekreftet. Vi vet at Disney ser mot Sør- og Sentral-Amerika for inspirasjon på grunn av det høye antallet dyr i disse områdene.

Vi begynner med den mest åpenbare ledetråden her, Casa Madrigal. Casa Madrigal er sannsynligvis den mest ikoniske delen av filmen Encanto. Det er premisset bak hele filmens handling, og det er magisk! Hvis du har sett filmen, vet du at huset endrer form og ofte gjør trappen om til en sklie. Bli ikke overrasket om Disney lager en attraksjon i stil med Haunted Mansion her, kanskje med litt ekstra finesser. Mulighetene for en attraksjon basert på Casa Madrigal virker uendelige.

Hvis du ser nøye på konseptbildene, kan du kanskje legge merke til at det ser ut til å være en karusell, litt skjult av noen trær. Det kan være en slags eksotisk variant av Prince Charming Regal Carrousel, som du finner i Magic Kingdom!

Vi kan også legge merke til flere gåstier som er lagt til på konseptbildene. De går inn og ut av skogene rundt området. Dette ville være typisk for Animal Kingdom, der du allerede kan finne mange slike spredt rundt i parken. På de eksisterende stiene gjennom Animal Kingdom kan du finne et mangfold av dyr. Så hvis Disney håper å skape et land som er inspirert av det tropiske Amerika, på grunn av den høye biologiske mangfoldet i den regionen, vil det å legge gåstier rundt i dette området være en flott måte å vise fram alle disse nye dyrene!

Hvis du er lei deg for å høre at Dinoland U.S.A. forsvinner, er du nok ikke alene, for sammen med det vil DINOSAUR-attraksjonen også forsvinne fra parken. Men helt borte blir den nok ikke! DINOSAUR-attraksjonen bruker nemlig samme attraksjonssystem som Indiana Jones-attraksjonen i Disneyland. Så mest sannsynlig vil DINOSAUR bli bygd om til en Indiana Jones-attraksjon.

Kanskje vi vil se litt annen tematisering i Disney World, enn den som finnes i Disneyland. Kanskje basert på en av de mange andre Indiana Jones-filmene, men med samme attraksjonskonsept. Rammeverket for attraksjonen er allerede på plass, og konseptbildene ser ut til å antyde en ganske stor attraksjon i nedre høyre hjørne, så kanskje vi vil se denne attraksjonen i Florida snart!

Total Views: 39 ,