Disney’s Blizzard Beach Water Park kunngjør gjenåpningsdato

Etter å ha vært stengt en lengre periode på grunn av oppussing, har Disney World endelig kunngjort gjenåpningsdatoen for Blizzard Beach Water Park. Her er alt du trenger å vite om når du kan igjen nyte vannparkens attraksjoner.

Sommeren i Florida kan være svært varm, og en av de beste måtene å kjøle seg ned på under et besøk i Disney World er å tilbringe en dag i en av resortens vannparker. En av disse parkene, Blizzard Beach, har vært stengt for renovering siden mars 2023. Dette kommer etter en tidligere nedstengning i 2022, da parken ble utvidet med nye elementer inspirert av den populære filmen «Frost». Nå har Disney endelig kunngjort gjenåpningsdatoen for Blizzard Beach, som er planlagt til den 6. november.

Disney World har to vannparker, Typhoon Lagoon og Blizzard Beach, men siden gjenåpningen i 2020 har begge sjelden vært åpne samtidig. Akkurat nå er Typhoon Lagoon den som er åpen. Det ser imidlertid ut til at Typhoon Lagoon vil stenge i forbindelse med Blizzard Beachs gjenåpning, selv om Disney ikke har bekreftet dette offisielt.

Blizzard Beach er den største av de to vannparkene og tilbyr et imponerende utvalg av attraksjoner, inkludert 17 sklier, et bølgebasseng, en «lazy river», vannlekeplasser og til og med en skitrekk som tar gjestene til toppen av Mount Gushmore. Noen av de mest populære attraksjonene inkluderer Runoff Rapids, Cross Country Creek, Toboggan Racers, Summit Plummet og Teamboat Springs. Så for de som elsker vann- og snøtema-moro, er datoen for gjenåpning noe å se frem til.

Total Views: 90 ,