After Hours Events er tilbake i Disney World

Hvis du er en natteravn i stedet for en morgenfugl, eller bare ønsker mer tid i parkene, vil du glede deg over denne nyheten. Disney har nettopp offentliggjort at «After Hours Events» kommer tilbake til Walt Disney World fra januar for tre av parkene!

Fra januar 2024 får du tilgang til parkene etter stengetid med kortere ventetider og gratis godbiter. Du får muligheten til å se Askepott-slottet og Spaceship Earth glitre under nattehimmelen i ytterligere tre timer! Magic Kingdom, Hollywood Studios og EPCOT holder alle dørene åpne etter normal stengetid på angitte datoer.

Disney After Hours er en spesiell arrangementstype der kun et begrenset antall mennesker får bli i parkene i tre ekstra timer etter stengetid. Dette gir deg tilgang til parken om natten med kortere ventetider og lar deg oppleve magien litt lenger. Under disse arrangementene får du ikke bare tilgang til attraksjonene, men også gratis snacks som iskrem, popcorn og utvalgte drikker på visse steder rundt i parken.

Disse arrangementene vil finne sted fra 11. januar til 8. april 2024 i Magic Kingdom fra kl. 22.00 til 01.00. I Hollywood Studios kan du være sent ute fra kl. 21.30 til 00.30 fra 10. januar til 10. april 2024. Og EPCOT vil være vert for arrangementene fra kl. 22.00 til 01.00 fra 2. februar til 4. april 2024. Alle tre parkene lar deg starte besøket ditt kl. 19.00 for enda mer spenning!

Men det er ikke alt! Under «disse spesielle arrangementene»After Hours Event» i Magic Kingdom, får du muligheten til å se fyrverkerishowet «Enchantment» når det gjør sin eksklusive retur kun for disse arrangementene. Det betyr at hvis du kommer tidlig til parken, får du muligheten til å se ordniære både fyrverkerishowet «Happily Ever After», i tillegg til «Enchantment»!

De som bor på et Disney World Resort-hotell, Walt Disney World Swan and Dolphin Hotels og Shades of Green kan begynne å kjøpe billetter den 7. november 2023. Alle andre kan kjøpe billetter til arrangementet fra 14. november. Billettprisene for Magic Kingdom og Hollywood Studios varierer fra $155 til $175, mens EPCOT-billetter varierer fra $149 til $159.

Spesialprisede billetter er tilgjengelige for «Annual Passholders» og medlemmer av Disney Vacation Club.

Total Views: 90 ,