6 endringer i Disney World i november

The Walt Disney Company markerte sitt 100-årsjubileum den 16. oktober, Journey of Water åpnet offisielt (sammen med et nytt Moana karaktermøte), og de årlige prisøkningene traff parkene. Vi nærmer oss slutten av 2023, men det er fremdeles mye i vente før året er over – la oss se på hva som kommer av endringer i november!

Jollywood Nights

Disney introduserer i år et helt nytt julearrangement etter stengetid kalt Jollywood Nights! Dette er et arrangement med egen billett i Hollywood Studios som løper fra 11. november til 20. desember. Hva kan du gjøre på dette nye arrangementet? Vel, du vil se Jingle Bell, Jingle BAM!, kveldsfyrverkeriet og projeksjonsshowet, nyte eksklusive godbiter, møte sjeldne figurer og mye mer! Det er også underholdning som inkluderer en Nightmare Before Christmas allsang og en sceneforestilling ledet av Kermit og Miss Piggy!

Mickey’s Very Merry Christmas Party

Det kjære Mickey’s Very Merry Christmas Party vender tilbake i 2023! Billetter er fremdeles tilgjengelige, og festen går fra 9. november til 22. desember. Mickey’s Most Merriest Celebration, Mickey’s Once Upon a Christmastime Parade (komplett med julenissen og det berømte Marching Band of Toy Soldiers), og fyrverkerishowet Minnie’s Wonderful Christmastime Fireworks er tilbake i år! Du kan også få opp julestemningen på dansefester som Club Tinsel og Disney Junior Jingle Jam. Sjeldne figurer og gratis snacks er også tilgjengelige på festen, samt spesielle juleopplevelser på attraksjoner som Space Mountain og Jungle Cruise (som skifter navn til Jingle Cruise)!

Festival of the Holidays

EPCOT har sin egen feiring denne julen med EPCOT Festival of the Holidays! Disney har allerede kunngjort matboder, tilbakekomsten av cookie stroll, kjendisfortellere for Candlelight Processional, historiefortellere rundt World Showcase, underholdning, en Living With the Land-høytidsoppdatering, Olafs skattejakt og eksklusivt merchandise. Vi forventer at Disney vil offentliggjøre menyene nærmere startdatoen for festivalen den 24. november. Festivalens siste dato vil være 30. desember.

Haunted Mansion Endring

Haunted Mansion-endring i november? Det skjer, men når? Selv om vi gjerne skulle ha sett ham i herregården i den mest skremmende delen av høsten, gleder vi oss til å ønske Hatbox Ghost velkommen til Haunted Mansion i Magic Kingdom! Disney har ikke kunngjort en nøyaktig dato for når Hatbox Ghost vil dukke opp inne i den skumleste attraksjonen i parken, men de har tidligere sagt «sent i november 2023.»

Jul i Disney World!

Halloween- og høstdekorasjonene er fortsatt oppe, men i begynnelsen av november dukker juledekorasjonene opp i parkene nesten over natten! Du får oppleve halloween og jul i løpet av en uke. Begynn å se etter parkenes juledekorasjon og de ikoniske pepperkakehusene på hotellene rundt starten av november. I Hollywood Studios har de så vidt begynt å dukke opp allerede.

Tree of Life om natten

Disney’s Animal Kingdom får utvidede kveldstimer, noe vi alltid drømmer om! Du vil nemlig kunne se Tree of Life lyse opp, og ikke minst Pandora, som var laget for å sees om natten med alle sine selvlysende effekter. Dette er en flott mulighet til å kjøre noen attraksjoner uten lang ventetid. Disse utvide kveldstimene vil være på den 8. og 22. november, samt 4. og 28. desember 2023, fra kl. 19.00 til kl. 21.00!

Total Views: 68 ,