Første «sneak peek» på musikken til EPCOTs nye fyrverkerishow!

EPCOT har gjennomgått betydelige forvandlinger de siste årene, og i disse dager gjøres de siste finpussene på den delen av parken som har fått navnet «World Celebration». Om bare noen uker vil byggegjerdene falle i parken. Men som en ekstra overraskelse får vi også et nytt fyrverkerishow!

Disney har kunngjort at «Luminous: The Symphony of Us» vil ha sin første forestilling i EPCOT den 5. desember 2023. Ifølge Disney vil showet inkludere «dazzling fyrverkeri, fontener, lys og musikk som skal knytte oss alle sammen.»

«Luminous» vil bestå av en rekke elementer, og du vil få høre to originale sanger i tillegg til nye arrangementer av klassiske Disney-sanger. Showet begynner med stemmer rundt hele «World Showcase» som ønsker deg velkommen, etterfulgt av den originale sangen «Heartbeat Symphony.» Nå har Disney har delt en forhåndsvisning av denne nye låten.

Disney har også delt en liste over sanger som vil være inkludert i showet:

  • «You’ll Be in My Heart»
  • «Proud Corazón»
  • «You’ve Got a Friend in Me»
  • «Friend Like Me»
  • «So Close» (fra «Enchanted»)
  • «When She Loved Me»
  • «Remember Me»
  • «Into the Unknown»
  • «I See the Light»

Så da er det bare å glede seg. Disney lover at «Luminous: The Symphony of Us» vil være en magisk opplevelse som kombinerer fyrverkeri, musikk og lys for å skape et minneverdig øyeblikk for alle besøkende.

Total Views: 59 ,