NYTT om Jollywood Nights i Hollywood Studios

Disney Worlds nyeste julearrangement (etter stengetid) sparkes i gang om bare noen få dager, men vi har ikke fått vite alt om alle showene og underholdningen som tilbys gjennom festen. Nå har vi endelig fått svar på noen av disse spørsmålene!

Vi vet allerede at det blir MYE å finne på under Disneys Jollywood Nights, men akkurat når skal alt skje? Hvis du prøver å planlegge kvelden på forhånd og lage den beste strategien for å se og gjøre så mye som mulig, har vi endelig noen opplysninger som kan hjelpe deg!

Disney har nettopp sluppet tidspunktene for alle showene gjennom natten – her er når du kan forvente å se dem alle!

Når du sjekker Disneys nettside, ser det ut til at Jingle Bell Jingle Bam bare vil ha ett tidspunkt, nemlig klokken 00:30. Showet varer i omtrent 14 minutter fra start til slutt, og er noe du absolutt bør få med deg.

Holidays in Hollywood vil ha flere showtider, kl. 20:45, 21:45, 22:45 og 23:45, og vil vare i omtrent 30 minutter. Showet kan du se på Theater of the Stars nedover Sunset Blvd og vil inneholde sang, dans og morsomme påfunn fra Muppet-karakterer som Kermit the Frog og Miss Piggy.

Tim Burtons The Nightmare Before Christmas Sing-Along vil finne sted kl. 20:30, 21:30, 22:30 og 23:30 og er oppført med en varighet på en time for hver forestilling, men siden det er et show som starter hver time (på halvtimen), virker det usannsynlig at det vil vare hele timen. Vi må vente og se hva den faktiske kjøretiden er, men kanskje mer sannsynlig er at det varer mellom en halvtime og tre kvarter..

Total Views: 63 ,