Stor Nyhet fra Disney World: All-Day Park Hopping og Slutt på Park Pass Reservasjoner Fra 2024!

Disney World har spennende endringer for besøkende fra og med 9. januar 2024. All-day park hopping gjør sin retur, og for de fleste billetttyper forsvinner også kravet om Park Pass-reservasjoner. Dette markerer en betydelig justering i parkopplevelsen og gir besøkende større fleksibilitet.

Fra og med 9. januar 2024 vil all-day park hopping være tilgjengelig for alle som har en billett med Park Hopper eller et Årskort (Annual Pass). Dette gir muligheten til å besøke en annen av Disneyparkene når som helst i løpet av samme dag.

Siden Park Hopper returnerte i 2021, har det vært begrenset til etter kl. 14.00 hver dag. Den begrensningen fjernes endelig den 9. januar.

Park Pass-reservasjoner forsvinner også for de fleste billetter fra 9. januar. Disney informerte om at «på dager der parkreservasjoner kreves for årskortholdere og visse ikke-daterte billetter, vil disse kunne dra nytte av oppdateringene til Park Hopper-tilgang etter å ha besøkt sin første park.»

Så, hvis du har en Park Pass-reservasjon for Magic Kingdom og skanner inn i den parken kl. 09.00, kan du gå til en annen park når som helst etter at du har skannet inn i den første. Du må altså skanne inn i parken hvor du har et Park Pass for før du kan bytte park.

Tilpasningene som nylig ble gjort som IKKE krever at årskortholdere har et Park Pass for å besøke de fleste parker etter kl. 14.00, vil fortsatt være gjeldende

Total Views: 52 ,