Store endringer i EPCOT den 5. desember: Nye områder og kartendringer!

Den 5. desember ble en stor dag i Epcot, med feiringen av Walt Disneys fødselsdag og den offisielle åpningen av et NYTT område i parken. «World Celebration Gardens» og statuen av «Walt the Dreamer» er to spennende tilskudd til EPCOT, noe som samtidig markerer slutten (nesten) på en betydelig transformasjon som har pågått de siste årene.

For å ære mannen som startet det hele, valgte Disney denne spesielle dagen for å avduke de nye tilskuddene til parken. «World Celebration Gardens» og statuen av «Walt the Dreamer» er nå åpne for gjester, og selvfølgelig følger det med et oppdatert parkkart som viser de nye områdene.

Det nye nå er at kartet visuelt inkluderer «World Celebration Gardens», som utgjør det sirkulære området rett etter Spaceship Earth. Den største endringen du faktisk vil føle på kroppen er at det nå er mulig å krysse fra «World Nature» til «World Discovery» ved å kutte tvers gjennom «World Celebration». Det sparer maaange skritt, som nok er kjærkomment for de fleste i Floridavarmen.

Men det var ikke alt som skjedde 5. desember. Da fikk vi også se premieren på det nye spektakulære fyrverkerishowet «Luminous: The Symphony of Us»

Total Views: 43 ,