Oppdateringer i Disney World-appen: Enklere planlegging og smidigere Mobile Order

Disney World har nylig rullet ut oppdateringer i My Disney Experience-appen, og noen nøkkelendringer kan ha innvirkning på hvordan du bruker den for din neste magiske opplevelse. My Disney Experience-appen fungerer som et allsidig verktøy, lar deg sjekke ventetider, foreta reservasjoner, se restaurantmenyer, og til og med bestille mat via Mobile Order. En nylig oppdatering har imidlertid gjort appen enda mer brukervennlig.

Endringer i Park Pass-reservasjoner: En klarere oversikt

Når du åpner appen og navigerer til «My Day» ved siden av «Upcoming Plans,» blir du nå tatt til My Day-fanen i Disney Genie Service-delen. Dette gir deg en oversikt over kommende planer, inkludert hotell, spisesteder og parkreservasjoner.

Tidligere ble parkreservasjoner vist uten detaljer om den spesifikke parken du hadde reservert for, men nå inkluderer siden datoer og parkinformasjon. Dette gir deg en rask oversikt over fremtidige planer, noe som gjør det enklere å planlegge.

Selv om endringer i Park Pass-reservasjoner fortsatt krever en nettleser for modifikasjoner, er den forbedrede visningen i appen et skritt mot en mer sømløs planleggingsopplevelse.

Mobile Order Oppdateringer: Økt fleksibilitet og enklere redigering

Selv for de som ikke er begeistret for Disney World-appen, er det vanskelig å ignorere fordelene. En spesifikk funksjon, Mobile Order, har nå blitt enda bedre.

I den nyeste oppdateringen finner du endringer på «My Order»-siden i appen. Når du har lagt varer i handlekurven din, kan du nå enkelt endre antallet varer og gjøre nødvendige justeringer. Prisendringer blir tydelig vist når du legger til flere varer.

Funksjoner som å fjerne varer fra bestillingen er nå tilgjengelige med et enkelt trykk på «trash can»-knappen. For mer detaljerte modifikasjoner, kan du klikke på «Modify» og bli dirigert til den individuelle produktsiden.

Disse oppdateringene gjør redigering av bestillinger enklere, spesielt etter de betydelige endringene Disney gjorde tidligere i år i forhold til hvordan restauranter blir presentert i Mobile Order. Samlet sett bidrar disse oppdateringene til å gjøre din Disney-opplevelse enda mer smidig og tilpasset.

Total Views: 42 ,