Store endringer i Disney World: Park Pass-reservasjoner er borte, Disney Dining Plan og Park Hopping er tilbake!

Den 9. januar skjedde det mye i Disney World. Først og fremst kan de fleste nå besøke parkene uten å måtte ha en park pass-reservasjon i tillegg til billetten sin. Unntaket er de med årskort/Annual Pass. I tillegg er park-hopping tilbake til det normale, og ikke minst er Disney Dining Plan offisielt tilbake.

Park Pass Reservasjoner

Fra og med nå, kjøper du en vanlig billett til Disney World, trenger du ikke lenger tenke på at du også må ordne en park pass-reservasjon til den eller de parkene du vil besøke. Imidlertid kreves det fortsatt pask pass-reservasjoner for Annual Passholders og for enkelte andre billetter som ikke er datobaserte. Som en slags kompensasjon har Disney opprettet det de kaller «good to go»-dager, som er dager hvor ingen reservasjoner er nødvendige, selv for Annual Passholders. Du må selvsagt ha et gyldig Annual Pass eller en gyldig billett, også på «good to go»-dager. Sjekk kalenderen i appen eller på nettsiden for å se hvilke dager det gjelder.

Park Hopping

Park hopping er tilbake til normalen. Det vil si at du kan dra til en av de andre parkene i Disney World, når som helst etter at du har besøkt den parken du hadde billett eller reservasjon til den dagen. Men husk, du kan BARE park-hoppe hvis du har en gyldig Disney World-billett som inkluderer Park Hopper-fordeler eller et Disney World Annual Pass som inkluderer det samme.

Disney Dining Plan

9. januar returnerte også Disney Dining Plan (DDP), som kort forklart er en måte for Disney World-besøkende å forhåndsbetale maten sin på. Hvis du vil bruke dining plan for å kjøpe mat eller snacks, må du se etter DDP-symboler på menyene i appen eller på restauranten. Hvis du er interessert i å teste Dining Plan på din tur til Disney World, bør du først regne på om det er verdt det for deg og gruppen din, dvs. om du planlegger å bruke mer eller mindre penger på mat enn kostnaden for Disney Dining Plan. Imidlertid, hvis du vil ha bekvemmeligheten av å ha maten betalt FØR turen din, kan det uansett fortsatt være verdt det.

Total Views: 37 ,