Sluttdato kunngjort for EPCOT Flower & Garden Festival 2024, og ikke helt hva vi hadde forventet

EPCOT International Festival of the Arts har nettopp startet, men det er ikke for tidlig å begynne å planlegge for neste festival!

EPCOT International Flower & Garden Festival finner vanligvis sted om våren og bringer med seg vakre hageskulpturer og blomsterutstillinger til parken, sammen med hageinspirert mat og underholdning. Hvis du skal besøke Disney World de neste månedene og ønsker å oppleve festivalen, har vi viktige nyheter for deg! Disney kunngjorde tidligere at Flower & Garden Festival 2024 skulle starte 28. februar, og nå vet vi også når den vil avsluttes! Den siste dagen av årets festival blir 27. mai. Det blir altså 90 fulle dager med festivalmoro i år! Datoene er en del tidligere enn vanlig – i fjor begynte festivalen i mars og varte til tidlig i juli. Så vi er spente på å se hvordan denne endringen påvirker EPCOT International Food & Wine Festival, som vanligvis følger rett etter. Årets festival vil blandt annet bringe tilbake Garden Rocks Concert Series, mange matboder og en morsom skattejakt.

Total Views: 33 ,