Stengte attraksjoner, og når (om) de vil åpne igjen!

Av og til må Disney stenge ned visse attraksjoner, restauranter og andre fornøyelser for oppdateringer og oppussing. Vanligvis varer disse nedstengningene bare noen uker eller kanskje noen få måneder. Men det er et par ting som har vært stengt i Magic Kingdom i LANG tid nå, og vi begynner å lure på om de noensinne vil komme tilbake i det hele tatt! La oss se hva disse er og samtidig ta en titt på andre midlertidige stengninger og oppussinger som vil påvirke Disney World i 2024.

Tønnebroen på Tom Sawyer Island
Tønnebroen på Tom Sawyer’s Island har vært helt borte i flere måneder. Da den først forsvant fikk vi beskjed om at den ville være tilbake snart, men fortsatt er den borte! Det er ingen informasjon om når broen kan komme tilbake.

Tomorrowland Terrace Restaurant

Tomorrowland Terrace er en hurtigmatrestaurant som har vært stengt siden 2020 på grunn av pandemien, men selv før det var dette stedet bare av og til åpent. Denne restaurantens beliggenhet er førsteklasses, rett ved Main Street, U.S.A., ved inngangen til Tomorrowland. Det burde egentlig være en selvfølge å gjenåpne den slik at gjester har flere alternativer for å spise og man kan dra nytte av den store spisesalen! Av og til er spisesalen åpen som hvilerom, men vanligvis er den tom og avstengt. Disney har ikke kunngjort når dette stedet endelig kan gjenåpnes.

Country Bear Jamboree
Country Bear Jamboree stengte 27. januar 2024, for oppussing. Disney kunngjorde at et nytt show kommer til Country Bear Jamboree, der bjørnene lærer en helt ny akt. Det nye showet skal åpne denne sommeren.

Tiana’s Bayou Adventure

Splash Mountain stengte for over et år siden for en omfattende oppussing. Turen blir omtematisert til Tiana’s Bayou Adventure, med en Prinsessen og Frosken-tema. Den nye attraksjonen vil åpne en gang i 2024. Disney sa opprinnelig «sent i 2024», men i nyere oppdateringer har de fjernet «sent» og går bare for «2024» – noe som kanskje kan bety det at den kan åpne tidligere enn først annonsert?

Oppdatering: Disney har nå annonsert at Tiana’s Bayou Adventure vil åpne SOMMEREN 2024

Rock ‘n’ Roller Coaster
Selv om vi ikke har en eksakt gjenåpningsdato ennå, vet vi at det vil være minst noen måneder før attraksjonen åpner igjen. I fjor, da Rock ‘n’ Roller Coaster stengte omtrent på denne tiden, åpnet den 26. mai.

Voyage of the Little Mermaid

Showet «Voyage of the Little Mermaid» er permanent stengt i Disney World. Vi hadde mistenkt dette i lang tid, siden den faktisk ikke har vært åpen på flere år nå, men nå er den permanente stengningen endelig bekreftet. MEN…..Disney vil introdusere et nytt show på dette stedet, som også vil være tematisert etter tegnefilmen om den lille havfruen! Det nye showet vil hete «The Little Mermaid – A Musical Adventure» og kommer til Disney’s Hollywood Studios høsten 2024. Det vil være en «fullstendig omarbeidet teatralsk produksjon inspirert av Walt Disney Animation Studios klassikeren.»

Kali River Rapids
Kali River Rapids pleier normalt å stenge i januar for oppussing, siden vannattraksjoner som dette vanligvis er mindre populære i vintermånedene når det er kjøligere ute. I 2024 stengte den 8. januar. Disney har kunngjort at Kali River Rapids vil være stengt til midten av mars. Akkurat nå viser Disneys kalender at denne attraksjonen vil åpne igjen 16. mars, men Disney har ikke offisielt bekreftet dette som gjenåpningsdato.

Restaurant Marrakesh
Restaurant Marrakesh er fortsatt stengt i Marokko-paviljongen i EPCOTs World Showcase, og det er ingen informasjon om når den kan gjenåpnes. Restauranten er delvis åpen akkurat nå – den fungerer som en lounge med bare et par drikkealternativer, så vi venter fortsatt på at restauranten skal gjenåpnes for fullt!

Total Views: 76 ,