28. februar er en stor dag for Disney World-fans

Festival of the Arts er snart over, og det betyr at Flower and Garden Festival snart er i gang! Flower and Garden Festival er vår årlige påminnelse om at våren er rett rundt hjørnet. I år starter Flower and Garden Festival den 28. februar, og det er mange grunner til å besøke Epcot i festivalperioden, om du er i Disney World!

EPCOT-festivalene er mange, men det er noe utrolig spesielt med Flower and Garden Festival. Det kan være håpet om våren og det flotte Disney World lager i form av blomster og busker, eller kanskje det er maten. Uansett, det er mange fantastiske aktiviteter å sjekke ut, så la oss dykke inn i hva som skjer under årets Flower and Garden Festival!

Matboder

Hver EPCOT-festival bringer med seg fantastiske matboder. Disse bodene er fulle av mat med masse ulike smaker. Fra små biter til deilige drikker, er det noe for alle rundt World Showcase og resten av parken. I år har matbodene et hav av tilbud. Disney har nylig lansert menyene for alle bodene.

Topiaries

En unik ting med Flower and Garden Festival er alle topiaryene du kan finne rundt parken! Disney designer nye topiaryer hvert år som deretter plasseres rundt om i parken. Du kan se klassiske karakterer som Snøhvit og Dopey, eller karakterer som er unike for et lands kultur og arv!

Troll, i den norske paviljongen i Epcot

Disney har også kunngjort en ny topiary som vil være plassert nær Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind. Mange av disse topiaryene er allerede rundt i parken.

Garden Graze

Garden Graze er en matvandring gjennom 8 av matbodene. Hvis du kjøper 5 av de 8 menyelementene og samler stempelet for hver i passet ditt, kan du få en eksklusiv premie!

Årets liste over boder og menyelementer er som følger:
Bauernmarkt – Farmer’s Market (Germany Pavilion): Potato Pancakes with House-Made Apple Sauce
BRUNCHCOT (Near Test Track presented by Chevrolet): Avocado Toast with Marinated Tomatoes and Plant-Based Cheese Crumbles on Toasted Ciabatta
EPCOT Farmers Feast (Near Test Track presented by Chevrolet): Grilled Street Corn on the Cob with Savory Garlic Spread and Plant-Based Cheese
Florida Fresh (Near Disney Traders): Florida Strawberry Shortcake
La Isla Fresca (Between the France and Morocco Pavilions): Coconut Tres Leches: Vanilla Cake soaked with Oat, Almond, and Coconut Milks topped with Toasted Coconut
Refreshment Outpost: Seasonal Fruit Parfait with Sweet Chili Sauce and Mango DOLE Whip®
Refreshment Port (Near Canada Pavilion): Plant-Based Buffalo Chicken Tender Poutine on Crispy Potato Barrels with Plant-Based Ranch and Blue Cheese Crumbles
Trowel & Trellis (Near Disney Traders): Impossible™ Farmhouse Meatball with Lentil Bread, Spinach, Marinated Vegetables and Creamy Herb Aioli

Du kan samle premien din på Pineapple Promenade-boden etter at du har fått 5 stempler. Det er et morsomt tillegg til festivalen!

Garden Rocks Concert Series

Over ved American Adventure-paviljongen i EPCOT kan du få med deg en live konsertserie kalt Garden Rocks Concert Series! Forestillingene finner sted i America Gardens Theater og er gratis. Det er også tilgjengelige Garden Rocks Dining Packages! Hvis du spiser på visse restauranter, kan du få de beste setene for konsertene.

Global Gardens and Butterfly Landing

Overalt i EPCOT under Flower and Garden Festival vil du finne vakre hager og blomster. Men blomster og hager er ikke alt du vil finne som representerer våren — Butterfly Landing er et drivhus med sommerfugler hvor du kan se dem forvandle seg fra larver til vakre sommerfugler.

Skattejakter

Flower and Garden Festival har ikke bare én, men TO skattejakter! Spike’s Pollen Nation Exploration er moro for hele familien. Du kan lete etter Disneybien Spike, mens han pollinerer hager og blomster. Du fyller ut skattejaktkortet ditt (som du kan kjøpe for $9.99 + mva) med de medfølgende klistremerkene når du oppdager Spike, og deretter leverer du det inn for en fin premie! Senere i festivalen starter Egg-Stravaganza Scavenger Hunt som er en spesiell påskeaktivitet! Fra 13. mars og for en begrenset periode kan du lete etter morsomme Disneykarakter-«egg» rundt i parken.

Det er mye å gjøre på Flower and Garden Festival! Hver av tingene vi har nevnt her, pluss mer (som Disney PhotoPass Magic Shots og eksklusiv festival-merchandise), gjør denne festivalen så spesiell. Årets festival går fra 28. februar til 27. mai 2024.

Total Views: 26 ,