TESTING AV RIDE-KJØRETØY HAR STARTET VED TIANA’S BAYOU ADVENTURE I DISNEY WORLD!

Tiana’s Bayou Adventure, tidligere Splash Mountain, åpner offisielt i Disney World denne SOMMEREN! Selv om vi ennå ikke har en offisiell dato, er vi mange som har fulgt nøye med på alle de siste oppdateringene og prograsjonene til denne, delvis nye, attraksjonen. Nå har Disney tatt nok et skritt mot åpning.

Tiana’s Bayou Adventure vil fortsette historien om Prinsessen og Frosken «etter det siste kysset og bli med Prinsesse Tiana og Louis på et musikalsk eventyr – med noen av den kraftfulle musikken fra filmen – mens de forbereder seg til sin aller første Mardi Gras-opptreden.» Historien til attraksjonen fortsetter under New Orleans’ karnevalssesong, og Tiana arrangerer en Mardi Gras-fest for folket i New Orleans – lokalsamfunnet som har støttet hennes vellykkede restaurant. Men Tiana innser at festen «mangler en nøkkelingrediens» og hun trenger hjelp til å finne den, og det er her du kommer inn i bildet!

Reklame/shopping

Sprayflaske med vifte, for varme dager i Disney World (og det er de fleste)

Denne bærbare sprayflasken med vifte, gir en behagelig kjølende «tåkesprut» ved hjelp av en kraftig vifte. Drives av 2 AA-batterier (ikke inkludert). Ideell for utendørs aktiviteter som stranden, parken, spill, camping eller fornøyelsesparken.
Les mer og kjøp HER

Det meste – om ikke alt – av selve sporet til attraksjonen har forblitt uendret fra da det var Splash Mountain – helt ned til tømmerflåtene, og forleden kunne gjestene i parken faktisk se ride-kjøretøyene bli testet.

Denne testingen av kjøretøyene betyr at vi er enda nærmere å kunne oppleve Tiana’s Bayou Adventure! Turen er planlagt å åpne sommeren 2024 i Disney World.

Total Views: 28 ,