«Soarin’ Over California» avsluttes i Disney World neste uke

I Disney World er det ikke uvanlig at attraksjoner blir tatt ut av drift, fjernet helt eller at de pirrer vår nysgjerrighet med testing av kommende attraksjoner, slik som nylig skjedde med Tiana’s Bayou Adventure. Da nyheten kom om at Disney ville bringe tilbake «Soarin’ Over California» til Epcot i Disney World for en begrenset periode som en del av feiringen av Disneys 100-årsjubileum, sa Disney ikke noe om hvor lenge det skulle vare.

Superfans av denne tidligere Soarin’-attraksjonens opprinnelige form, «Soarin’ Over California», har kanskje opplevd nostalgiske dager siden den ble brakt tilbake for å feire Disneys 100-årsjubileum. Imidlertid, hvis du er fan av denne versjonen av attraksjonen, ser det ut til at lykken kan ta slutt!

Reklame/shopping

Etui til iPhone 15, med plass til kredittkort. En plassparer i parken.

Dette etuiet med kortlomme har plass til oppbevaring av 2 kort. Med dobbel lag beskyttelse av mykt TPU og ripebestandig hard PC gir det omfattende beskyttelse mot støt, fall og riper. Tillater trådløs lading uten å ta av etuiet hvis alle kortene fjernes fra den skjulte kortsporet.

Les mer og kjøp HER

Disney har nå bekreftet at Soarin’ Over California vil avsluttes den 27. februar 2024, og vil returnere til Soarin’ Around The World den 28. februar 2024.

Overgangen vil dermed skje den dagen EPCOTs Flower & Garden Festival begynner. Så det ser ut til at det er bare noen få dager igjen for å nyte denne attraksjonen i sin kjære versjon uten å måtte reise til Disneyland.

Total Views: 29 ,