Dette må du vite før du bruker virtuelle køer i Disney World

Noen av de mest populære attraksjonene i Disney World har ingen ordinær kø. Så hvordan kan du da få sjansen til å prøve dem? Svaret er virtuelle køer! For «TRON Lightcycle/Run» i Magic Kingdom og «Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind» i EPCOT, kan du ikke stå i fysisk kø – du må enten bruke den virtuelle køen eller kjøpe en individuell Lightning Lane. Her får du vite alt du trenger for å bruke virtuell kø…

TRON

Disney World bruker virtuelle køer for å håndtere høy etterspørsel for superpopulære attraksjoner og opplevelser. Du melder deg i praksis på en kø gjennom My Disney Experience-appen i stedet for å stå i kø personlig. Når du er i den virtuelle køen, reserverer du virtuelt plassen din i køen, og den reserverte plassen kalles et boarding pass, som brukes innenfor en tildelt boardinggruppe. Du kan bare melde deg på en virtuell kø for en attraksjon EN GANG pr dag. Du kan melde deg på den virtuelle køen for flere attraksjoner, men ikke altså ikke to ganger for samme attraksjon. Du kan også bare være i én virtuell kø om gangen. For øyeblikket bruker bare Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind i EPCOT og TRON Lightcycle / Run i Magic Kingdom virtuelle køer.

For å bruke virtuelle køer, må du ha satt opp en konto på My Disney Experience-appen. Du må ha inngangsbillettene dine knyttet til appen, og sørg for at alle du skal bestille plass til er knyttet til din konto i appen.

En viktig trinn du bør ta FØR det er tid for å melde deg på den virtuelle køen, er å bekrefte gruppen din i appen opptil en time før den åpner. Dette vil gjøre prosessen raskere når det er tid for påmelding! Fra klokken 6 om morgenen kan du gå til den virtuelle kødelen i My Disney Experience-appen og bekrefte gruppen din.

De første virtuelle køene åpner presis klokken 07:00. Du trenger IKKE å være inne i parken for å melde deg på køen klokken 0:007. Klikk på «meld deg på den virtuelle køen»-knappen på hjemskjermen i appen. (Eller hvis du allerede har bekreftet gruppen din, kan du bare oppdatere den skjermen.) Du blir bedt om å svare på noen spørsmål, og deretter kan du melde deg på køen og sikre deg boarding passet ditt. NB! Boarding passes blir ofte utsolgt på under et minutt, så sørg for å være klar til å melde deg på presis klokken 07:00. Appen gir deg beskjed med en gang om du har meldt deg på den virtuelle køen vellykket, og den vil fortelle deg nummeret på det tildelte boarding passet ditt.

Køen til TRON

Du vil få en push-varsling fra appen når din gruppe blir kalt inn, så lenge du har aktivert varsler for My Disney Experience-appen. Du kan også se en estimert tilbakekomsttid på appen. Når gruppen din blir kalt inn, har du en time på deg til å komme tilbake til attraksjonen. Husk at du fortsatt må stå i kø når du kommer tilbake med boarding passet ditt – denne køen vil bestå av alle i din boardinggruppe og kan fortsatt ta omtrent en time eller enda mer på spesielt travle dager.

Hvis den virtuelle køen klokken 07:00 blir full for raskt for deg til å få plass, prøv igjen klokken 13:00. Ekstra plasser i den virtuelle køen åpner på det tidspunktet, men da du må være INNE i parken for å melde deg på denne virtuelle køen. For Cosmic Rewind må du være inne i EPCOT, og for TRON må du være inne i Magic Kingdom.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind
Noen viktige regler for virtuell kø

For å bli med i en virtuell kø, må informasjonen din være oppdatert i My Disney Experience-appen. Du må også være knyttet til alle andre i gruppen din som ønsker å bli med i den virtuelle køen med deg.

Av de to mulige tidspunktene hvor plassene deles ut til den virtuelle køene kl. 07:00, og 13:00 , er det kun den kl. 13:00 som krever at du er INNE i parken for å delta. For kl. 07:00-tildelingen kan du gjøre dette fra hotellrommet ditt eller et annet sted.

Dersom du har billetter til en «Extended Evening Hours»-tilstelning i Magic Kingdom eller EPCOT kan du sikre deg plass i den virtuelle køen for de to nevnte attraksjonene, fra kl. 18:00, og heller ikke her kreves det at du er inne i parken for å delta.

Du kan kun være i ÉN virtuell kø for ÉN attraksjon av gangen

Du MÅ være inne i køen innenfor den tiden du får angitt når du får beskjed om at din tildelte boradinggruppe kan stille seg i kø. Hvis du er litt forsinket, bør du likevel spørre om det er mulig for deg å komme inn, men det er ingen garanti for at du blir sluppet inn hvis tilbakekomstvinduet ditt har utløpt. Den eneste måten å sikre at du kommer inn på, er å være der i rett tid. Så følg med på oppdateringene i appen og planlegg å være i nærheten når gruppen din kalles. Dette kan være litt vanskelig fordi når du melder deg på den virtuelle køen, får du ikke vite nøyaktig når gruppen din vil bli kalt. Disney gir deg ikke en spesifikk tid fordi de ikke vet nøyaktig hvor lang tid det vil ta , men du kan selv estimere basert på hvilke grupper som blir kalt på ethvert gitt tidspunkt.

Den eneste måten å planlegge en bestemt tid for Cosmic Rewind eller TRON er å kjøpe en individuell Lightning Lane i stedet for å bli med i den gratis virtuelle køen. Du vil da få du velge tilbakekomsttiden din, blandt det som er ledig.

Total Views: 46 ,