En feil det er fort å gjøre når du bruker Disney Genie+

Genie+ er Disneys nye tjeneste for å hoppe over køen, ved å gi tilgang til «Lightning Lane». Denne tjenesten lar deg velge en og en attraksjon og gir deg første tilgjengelig tilbaketid for denne. Når tilbaketiden er inne, kan du hoppe inn i Lightning Lane-køen og hoppe over den ofte mye lengre ventetiden i standby-køen!

Big Thunder Mountain Railroad

I tillegg finnes noe som heter «Individual Lightning Lane». De mest populære attraksjonene i Disney World er IKKE tilgjengelige på Genie+. Hvis du vil hoppe over køen for disse populære attraksjonene, må du i stedet kjøpe en Individual Lightning Lane. Prisene vil variere fra dag til dag, og tilgang til Individual Lightning Lane kan bare brukes én gang per person per dag.

Reklame/shopping

Ekstra strøm til din iPhone med en liten og hendig Powerbank
Liten, lett, har dobbel inngang, smart LCD-skjerm, og flere beskyttelsesfunksjoner. Pakken inkluderer to enheter, hver med 5000mAh kapasitet, og er kompatibel med iPhone-modeller med lighting-inngang. Passer også til lading gjennom telefondekselet (opptil 4 mm tykt). Inkluderer to strømbanker og to USB-C-kabler.

Les mer og kjøp HER

Så….forestill deg dette: Du er i Disney World og bruker Genie+. Plutselig må attraksjonen du hadde en Lightning Lane-reservasjon for, stenge ned… rett før du skal ankomme. Vedlig frustrerende – spesielt hvis det er en attraksjon du har gledet deg til hele dagen. Vel, det er kanskje ingen grunn til bekymring! Når dette skjer, får du nemlig automatisk tildelt et så kalt «Multi-experience Redemption Pass» – et gratis Lightning Lane-pass som du kan bruke når som helst på en rekke utvalgte attraksjoner. Du er heller ikke avhengig av å bruke dette før du velger Lightning Lane til en ny attraksjon, slik man vanligvis må. Problemet er løst, eller…..? Kanskje ikke. Den store feilen folk ofte gjør med disse passene, er at de ikke ser på attraksjonene som «Redemption Passet» er gyldig for. Du kan som regel aldri bruke det på de mest populære attraksjonene, som f.eks. «Seven Dwarfs Mine Train», med mindre dette var attraksjonen du faktisk opprinnelig hadde Lightning Lane for, og som stengte.

Seven Dwarfs Mine Tain

Når du mottar en av disse passene, er det altså viktig informasjon inkludert. Passet forteller deg hvor du kan bruke Lightning Lane, slik at du kan forberede deg. Les dette nøye og velg med omhu. Husk at disse «Multi-experience Redemption Passene» kan du bare bruke i parken der den opprinnelige Lightning Lane ble bestilt. For eksempel, hvis du bestiller en Lightning Lane for The Haunted Mansion, og den stenger ned i løpet av tilbakevinduet ditt, må du velge en annen attraksjon i Magic Kingdom å bruke multi-experience redemption-passet ditt på, selv om du planlegger å hoppe til en annen park senere.

Total Views: 51 ,