Høydekravet for Tiana’s Bayou Adventure i Magic Kingdom avslørt

Vi nærmer oss stadig åpningen av Tiana’s Bayou Adventure i Disney World! Mens vi fortsatt ikke har en offisiell åpningsdato, vet vi at attraksjonen vil åpne en gang i løpet av sommeren. Dessuten har Disney nylig avslørt viktig informasjon om attraksjonen – la oss se nærmere på det!

Disney World har oppdatert siden for Tiana’s Bayou Adventure på nettsiden sin, og det har avslørt en viktig detalj om attraksjonen – høydekravet! Dette var tidligere ukjent, men nå kan vi bekrefte at attraksjonen vil ha de samme begrensningene som Splash Mountain hadde. Splash Mountain var navnet på attraksjonen tidligere før ombygging og retematisering til Tiana’s Bayou Adventure.

Reklame/shopping

Perfekt for besøk i Disneyparkene

Engangs regnponchoer er rimelige, tar liten plass og kan kastes når regnskuren er over.

Disse regnjakkene er laget av miljøvennlig PE-materiale, 40% tykkere enn vanlige ponchoer, og garanterer full vanntetthet med forseglede sømmer. De passer alle – menn, kvinner, jenter og gutter – og er ideelle for Disneyturer, camping og mye annet. Ponchoene er pakket individuelt, enkle å ta med i ryggsekken eller vesken, eller bare i lommen

Les mer og kjøp HER

Ifølge Disney World-nettstedet vil høydekravet for Tiana’s Bayou Adventure være 102 centimeter! Dette betyr at eldre barn ikke bør ha problemer med å kjøre sammen med foreldrene sine. De minste må imidlertid vente til de når den angitte høyden!

Total Views: 83 ,