Ny praktisk funksjon i Disney World-appen

Når du står i Magic Kingdom med en tom vannflaske, hva gjør du? Selvfølgelig kan du ta deg tid til å søke rundt på nettet, eller spørre en av de som jobber i Disney World, men noen ganger er det enklere å sjekke en kart. Fra og med nå har Disney lagt til en ny funksjon i My Disney Experience-appen.

«My Disney Experience» er Disney Worlds app for administrering av din Disney World-ferie. Her kan du administrere dine billetter og bestille Genie+ og Individual Lightning Lane. Du kan også bestille bord på en av Disney Worlds mange restauranter eller forhåndsbestille mat fra Fast food-restaurantene. I tillegg kan du se bildene som er tatt av deg på attraksjoner eller av parkens mange profesjonelle fotografer, samt se åpningstider og showtider i de ulike parkene. Appen er også et komplett kart over hele Disney World, med informasjon om alt som finnes i parken, fra attraksjoner til spisesteder og toaletter, og den gir samtidig oversikt over alle attraksjonenes ventetid i sanntid.

Fra og med nå du kan altså også se alle påfyllingsstasjonene for vannflasker rett på din Disney World-app! For å finne den nye funksjonen, søk bare etter «Water bottle refill stations» på My Disney Experience. Deretter trykker du på «Find on map»

Kartet dekker ALLE Disney World-steder, både parker, badeland og hoteller! Her er en titt på vannflaskepåfyllingsstasjonene i Magic Kingdom. Hvis du trykker på «i»-ikonene, vil appen gi deg en beskrivelse av stedet. Denne nye funksjonen kan være til stor hjelp for alle som tar med gjenbrukbare vannflasker til parkene.

Her er en titt på kartet over deler av Disney’s Hollywood Studios. Du har mange påfyllingsalternativer rundt i parken. For øyeblikket viser kartet bare to påfyllingsstasjoner ved Disney’s Animal Kingdom, så sørg for å fylle flasken når du er i Pandora-området!

Et annet godt tips er å sette en flaske med vann i fryseren dagen før. Da har man kaldt vann lenge neste dag. Etterfyll så gjerne på en påfyllingsstasjon før isen i flasken din har smeltet, så har du kaldt vann ennå lenger.

Total Views: 58 ,