Endring for Kilimanjaro Safaris i Animal Kingdom

Det skjer alltid endringer i Disney World. Attraksjoner stenger. Nye attraksjoner blir bygd. Hele områder blir gjenoppfunnet. Nye matretter dukker opp hele tiden. Men selv fra dag til dag kan ting endre seg, som åpningstider for forestillinger, parader, og til og med attraksjoner. Vel, det er en forestående endring for en attraksjon i Animal Kingdom som det kan være greit å vite om.

Attraksjonen det gjelder er Kilimanjaro Safaris i Disney’s Animal Kingdom, som er en spennende safariopplevelse der du blir med på en kjøretur gjennom en stor og naturtro afrikansk savanne. Du får se eksotiske dyr i deres naturlige habitat, som elefanter, løver, sjiraffer og mange flere.

Kilimanjaro Safaris stenger generelt tidligere enn parken gjør. Dette skyldes at attraksjonen stenger før solnedgang fordi det blir for mørkt. Nå har dette ikke alltid vært tilfellet, og på et tidspunkt kunne du ta en safari om natten, men de siste årene har Disney bestemt at det er best for dyrene, ansatte og besøkende på denne måten.

Sommertid i Florida starter allerede 10. mars, noe som påvirker åpningstidene for Kilimanjaro Safaris, siden det vil bli mørkere senere. Vi sjekket Disney Worlds hjemmeside og så at attraksjonen stenger klokken 17:45 den 9. mars, fra om med den 10 mars stenger den klokken 18:45. Parken stenger kl. 20:00.

Reklame/shopping

Hawaiian Tropic Mineral Powder Solkremkost, SPF 30 | for ansiktet

Påfør gjennomsiktig solkrem med kost. Denne solkremen har faktor 30 med en bredspektret UVA/UVB-beskyttelse og en praktisk reisestørrelse og er fri for uønskede ingredienser som oktinoxat og oksybenzon.

Les mer og kjøp HER

Bare så du er klar over det, disse tidene kan endre seg. Vi anbefaler derfor å sjekke åpningstidene før du drar til parken, slik at du kan forsikre deg om at du rekker attraksjonen før den stenger. Du kan sjekke tidene i My Disney Experience-appen.

Kilimanjaro Safaris er en attraksjon som vi ALLTID vil anbefale i Animal Kingdom, og det spennende med den er at den aldri er den samme to ganger fordi du aldri vet hva dyrene kommer til å gjøre. Du får se dyr i et miljø så nært deres naturlige habitat som mulig, samtidig som du får lære interessante detaljer om livet deres.

Total Views: 71 ,