En attraksjon i Hollywood Studios blir NY

Det er snart tid for at en av attraksjonene i Disney’s Hollywood Studios får en etterlengtet oppdatering, og det på en attraksjon i en galakse langt, langt borte. Hvis du er kjent med Star Tours – The Adventures Continue, vet du at ingen to turer er like (en liten overdrivelse, men allikevel). Det er noe av det vi liker med denne attraksjonen, og nå har vi enda mer å se frem til når vi hopper om bord på denne turen i fremtiden.

Det stemmer – Star Tours får noe NYTT. Mens vi elsker å dra på eventyr med de kjente og kjære karakterene, er det av og til greit å ønske seg noe nytt – og det er akkurat det vi får! Disney kunngjorde nettopp at fra og med 5. april vil Walt Disney World Resort, Disneyland Resort og Disneyland Paris få tilført NYE eventyr i denne simulatorturen med noen NYE karakterer!

Reklame/shopping

Nakkevifte – USB-oppladbar med 3 justerbare hastigheter og raskere nedkjøling. Perfekt for varme parkdager

Oppgradert bladløs design for trygg bruk
Rask kjøling på bare 3 sekunder med 360° vifte
Tre hastighetsinnstillinger
Lang batterilevetid (4-16 timer)

Les mer og kjøp HER

De nye eventyrene som blir lagt til på denne turen, vil inkludere karakterer og steder fra Ashoka, Andor og The Mandalorian. Når disse nye eventyrene er lagt til, vil besøkende nå kunne oppleve over 250 forskjellige kombinasjoner av eventyr med et mangfold av ulike karakterer, steder og opplevelser! Disney kunngjorde først disse nyhetene under Destination D23-arrangementet i 2023, og nå vet vi når og hva vi kan forvente!

Total Views: 69 ,