Unngå disse feilene på din første dag i Disney World

Planlegger du en tur til Disney World? Du har kanskje allerede satt opp budsjettet ditt og prøver å finne ut hvor du skal bo og hvilke parkbilletter du skal kjøpe. Kanskje planlegger du også hvilke restauranter du skal reservere bord på. Men har du tenkt på din første dag i parken? Hvis ikke, skal du få noen tips om ting du IKKE bør gjøre på dag én av din Disney World-tur.

Når vi snakker om din første dag i Disney World, mener vi ikke ankomstdagen din, altsår dagen du kommer til hotellet eller huset du har leid. Den dagen bør du sette av til å sjekke inn på hotellet, finne deg til rette og kanskje besøke Disney Springs. Det vi snakker om her er din første hele dag i Disney World – den første dagen når du virkelig utforsker parkene.

Feil sko

Hvis du har på deg feil sko den første dagen (sko som ikke passer godt, sko uten støtte, sko som ikke er gått inn), vil du angre resten av turen. Du vil gå MYE i Disney World og det vil bli hardt for føttene dine. Å gjøre det i feil sko vil føre til smertefulle føtter og blemmer. Hvis du likevel ender opp med noen fotproblemer på dag én, sørg for å ha compeed eller lignende tilgjengelig for å forhindre at de blir verre. Selv om du følger dette rådet, kan blemmer likevel oppstå. Trenger du hjelp, ta turen innom Disneys «First Aid Stations». Disse finnes i alle parkene og de hjelper gjerne.

Å gjøre for mye

Det er din første dag i Disney World, og du er KLAR. Så du tenker kanskje at du vil starte i full fart og presse inn så mye som mulig den første dagen. Kanskje tror du til og med at du vil være i parken fra den åpner til den stenger. Ikke gjør det! Hvis du gjør det, vil du ikke bare være utbrent innen dag to, men du vil også være øm og utslitt. Innse derfor at du ikke kommer til å kunne gjøre alt, ta det med ro av og til for å nyte noen av detaljene i Disney World, og ta deg en pause midt på dagen.

For mye alkohol

Du har kanskje hørt om «sportsgrenen» drikke-deg-rundt-verden i EPCOT. Noe som betyr å ta runden rundt alle landene i World Showcase i Epcot og besøke serveringssteder og boder på veien (og det er mange av dem), for en smak av lokale alkoholholdige drikkevarer. Men hvis du virkelig gjør det på én dag, vil du angre, enten senere den dagen eller neste morgen (eller begge deler).

Reklame/shopping

Sammenleggbar Vannflaske

Denne sammenleggbare vannflasken av sikker silikon er lekkasjesikker, varmebestandig og praktisk for alle typer aktiviteter.

Les mer og kjøp HER

For mye mat

Spis ikke for mye mat på den første dagen. Det er veldig lett å gjøre nettopp det, fordi Disney World har mye spennende av drikke og snacks, og mange spennende restauranter. Men ta det med ro og velg ut noen få ting du virkelig har lyst på.

Ikke holde deg hydrert

Varmen og luftfuktigheten i Florida er ingen spøk. Dette gjelder spesielt hvis du har vært ute i den hele dagen og gått milevis. Det aller viktigste du kan gjøre for deg selv er å holde deg hydrert. Du trenger heller ikke betale store summer for flaskevann. Ta med en vannflaske (gjerne en som har har stått med vann i fryseren over natten), og fyll den på vannstasjonene rundt omkring i Disney World. Du kan også få gratis kopper med vann på de fleste hurtigmatrestaurantene. Pluss, bestill alltid vann på restaurantene slik at du kan sippe på det, selv om du også drikker noe annet.

Glemme solkrem

Floridasolen kan også være brutal for huden din. Du kommer til å være mye utendørs i den solen, så uansett hva du gjør, ikke glem å smøre deg med solkrem før du drar ut til parkene. Ikke glem å påføre det på nytt en gang midt på dagen. Det siste du vil gjøre er å tilbringe resten av Disney World-ferien i smerte fordi du glemte solkrem på den første dagen. Har du allikevel glemt det, kan du vanligvis finne den i flere av butikkene i parken.

Total Views: 59 ,